Αθλητισμός

Επίθεση Μαραντόνα σε Μπλάτερ και Φαν Χάαλ

Σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο της FIFA, Ζεπ Μπλάτερ, εξαπέλυσε ο Ντιέγκο Μαραντόνα λέγοντας ότι πρέπει κάποιος να τον διώξει με τις κλωτσιές από το ποδόσφαιρο.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα ανέκαθεν δεν τα πήγαινε καλά με το κατεστημένο. Και ως τέτοιο αντιμετωπίζει τον Ζεπ Μπλάτερ, που θα διεκδικήσει την εκλογή του για πέμπτη θητεία στην προεδρία της FIFA.

«Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνει κάποιος ό,τι και ο Μπλάτερ. Νομίζει πως είναι ο πιο ισχυρός άνθρωπος στο χώρο του ποδοσφαίρου παγκοσμίως, ενώ δεν έχει κλωτσήσει ποτέ μπάλα στη ζωή του», δήλωσε ο θρύλος του ποδοσφαίρου σε επίσκεψή του στην Κολομβία.

«Έχουμε πολλές πιθανότητες να τον διώξουμε με τις κλωτσιές από το χώρο του ποδοσφαίρου. Έχει κάνει μεγάλη ζημιά στο άθλημα», πρόσθεσε με αφορμή τις προσεχείς εκλογές στη FIFA, όπου ο Μαραντόνα στηρίζει δημόσια την υποψηφιότητα του Ιορδανού πρίγκιπα Αλί Μπιν Αλ Χουσεΐν.

Παράλληλα, δεν θα μπορούσε ενώπιον του λαού της Κολομβίας να μη μιλήσει για τον παραγκωνισμό του Ρανταμέλ Φαλκάο στη Μαν. Γιουνάιτεντ και να επιτεθεί στον προπονητή του, Λουίς Φαν Χάαλ. «Δεν είναι καλός άνθρωπος. Είναι πιο κοντά από οποιονδήποτε στο διάβολο. Ο Φαλκάο είναι εξαιρετικός επιθετικός και απλώς χρειάζεται χρόνο για να επανέλθει μετά το σοβαρό τραυματισμό του», είπε.

Σχόλια