default-image

Κλασικά Χάμιλτον στην Pole position

Αθλητισμός
Κλασικά Χάμιλτον στην Pole position

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την 41η pole position στην καριέρα του και τρίτη σε ισάριθμους φετινούς αγώνες εξασφάλισε ο Λιούις Χάμιλτον στην πίστα της Σανγκάης. Στα 42 εκατοστά πίσω του ο Νίκο Ρόσμπεργκ.

Ασυναγώνιστος ο Λιούις Χάμιλτον! Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes μετά την απόλυτη κυριαρχία του στις ελεύθερες δοκιμές, «καθάρισε» και την pole position στην πίστα της Σανγκάης.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής ήταν κατά 42 εκατοστά του δευτερολέπτου γρηγορότερος από τον ομόσταβλό του, Νίκο Ρόσμπεργκ, εξασφαλίζοντας την προνομιούχο θέση στην εκκίνηση του αγώνα της Κυριακής (9:00) για τρίτη φορά φέτος, πέμπτη στη συγκεκριμένη πίστα και 41η στην καριέρα του.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ με Ferrari και οι δύο Williams, των Φελίπε Μάσα και Βαλτέρι Μπότας, ακολούθησαν, ενώ έκτος έμεινε ο Κίμι Ραϊκόνεν κι έβδομος ο Ντάνιελ Ρικιάρντο, με την απογοήτευση να έρχεται από τον Ντάνιιλ Κβίατ, ο οποίος με τη δεύτερη Red Bull έμεινε έξω από την Q3. Ακόμη πιο απογοητευτική η παρουσία των δύο McLaren Honda με τους Φερνάντο Αλόνσο και Τζένσον Μπάτον να μένουν εκτός συνέχειας μετά την Q1.

ΠΗΓΗ: sportfm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News