default-image

Στη λίστα της Σαμπντόρια ο Καρέλης

Ποδόσφαιρο
Στη λίστα της Σαμπντόρια ο Καρέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Νίκος Καρέλης έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να εξελιχθεί σε έναν από τα πιο βασικά όπλα του Παναθηναϊκού, ενώ όπως φαίνεται η φήμη του έχει αρχίσει να ξεπερνά τα ελληνικά σύνορα.

Φέτος έχει σκοράρει δέκα γκολ στο πρωτάθλημα, ένα στο κύπελλο, δύο στα Κύπελλα Ευρώπης, ενώ βρήκε δίχτυα και με την Εθνική Ελλάδας της οποίας αποτελεί μόνιμο μέλος πια. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως αρκετοί σκάουτερ ξένων συλλόγων σπεύδουν για να τον παρακολουθήσουν και να τσεκάρουν αν τους ταιριάζει ποδοσφαιρικά.

Η Σαμπντόρια βρίσκεται μεταξύ των ομάδων που έχουν στη λίστα τους τον διεθνή επιθετικό του Τριφυλλιού. Μάλιστα άνθρωπος των Γενοβέζων βρέθηκε στη Λεωφόρο στο τελευταίο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, όπου όμως ο Καρέλης αγωνίστηκε μόλις 20 λεπτά. Για το λόγο αυτό θα ξαναβρεθεί σύντομα στην Αθήνα προκειμένου να παρακολουθήσει και πάλι τον ταλαντούχο επιθετικό, ο οποίος ήδη έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Βέρντερ Βρέμης και της Τορίνο.

Το βέβαιο είναι ότι το προσεχές διάστημα οι Πράσινοι θα δεχτούν κρούσεις για να τον παραχωρήσουν. Το ζητούμενο είναι αν θα ικανοποιηθούν οικονομικά για να αφήσουν τον παίκτη να φύγει...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News