default-image

Γιάνκοβιτς: Πιστεύουμε πως μπορούμε να πάμε στο Final-4

Μπάσκετ
Γιάνκοβιτς: Πιστεύουμε πως μπορούμε να πάμε στο Final-4

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν είναι φαβορί, ούτε είναι στο χέρι του Παναθηναϊκού η πρόκριση. Ωστόσο, δια στόματος Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς έγινε σαφές πως το τριφύλλι θα κοντράρει στα ίσα την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και θα παλέψει μέχρι εσχάτων για την πρόκριση στο Final-4 της Μαδρίτης.

Ερωτηθείς για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, απάντησε: «Καταφέραμε να προκριθούμε στα πλέι οφ που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την ομάδα. Αυτός ήταν ο σκοπός του Top-16. Δεν μπαίνουμε με μια νίκη όπως θα θέλαμε όλοι μας. Το σημαντικό είναι όπως είπα ότι καταφέραμε και προκριθήκαμε. Σίγουρα δεν ξέραμε τι γίνεται στο άλλο παιχνίδι που ήταν σημαντικό για να προκριθούμε κι εμείς. Ήταν δύσκολο, καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι βρεθήκαμε και με +8 μπροστά κάποια στιγμή, νομίζω κάποιες μικρές λεπτομέρειες ήταν αυτές που δεν μας έδωσαν τη νίκη. Δεν έχει σημασία που γνωρίζαμε τι έκανε η Μακάμπι. Εμείς θέλαμε να μπούμε δυνατά για να πάμε στην επόμενη φάση και να ψάξουμε ένα break».

Όσο για τα παιχνίδια με την ΤΣΣΚΑ, ο Γιάνκοβιτς ανέφερε: «Θέλουμε να παίξουμε σε όλα τα παιχνίδια πολύ δυνατά, να διεκδικήσουμε όσο μπορούμε τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια. Έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε κάτι μεγάλο, πρέπει να την εκμεταλλευτούμε. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να τα δώσουμε όλα και να φέρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Πιστεύουμε πως μπορούμε να πάμε στο Final-4».

Σε ερώτηση για την ΤΣΣΚΑ, είπε: «Είναι τρομερή ομάδα, έχει πολύ καλούς παίκτες, καλό προπονητή και φυσικά το πλεονέκτημα έδρας. Παίζουν πολύ καλά, έχουν βάθος, σίγουρα είναι κάτι πολύ δύσκολο. Δεν είναι όμως ακατόρθωτο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News