default-image

Ντοσεβί: Κίνητρο για μας το νταμπλ

Αθλητισμός
Ντοσεβί: Κίνητρο για μας το νταμπλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα πρέπει να παραμένουν συγκεντρωμένοι στον στόχο της κατάκτησης του φετινού νταμπλ, όπως τόνισε ο Ματιέ Ντοσεβί.

Ο Γαλλοαφρικανός μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων», μίλησε στην εφημερίδα «Γαύρος» για το κίνητρο που έχουν οι Πειραιώτες, αλλά και την προσωπική του βελτίωση, υποστηρίζοντας πως η παρουσία του Βίτορ Περέιρα τον γεμίζει με αυτοπεποίθηση.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής άσος μίλησε για:

Τον αγώνα με τον Απόλλωνα και την πρόκριση: «Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, τόσο εγώ, όσο και η ομάδα. Ποτέ δεν είναι εύκολο να παίζεις απέναντι σε μια ομάδα β' κατηγορίας. Το 3-0 σίγουρα μας δίνει ένα πολύ καλό αβαντάζ και θα πρέπει να τελειώσουμε τη δουλειά στην έδρα μας για να πάμε στον τελικό του Κυπέλλου».

Το κίνητρο μέχρι τέλους της σεζόν: «Έχουμε υψηλούς στόχους που θέλουμε να πετύχουμε και ονειρευόμαστε να πάμε στον τελικό του Κυπέλλου και να τον κερδίσουμε. Η κατάκτηση ενός τίτλου πάντα σού δίνει μεγάλο κίνητρο. Στο πρωτάθλημα θέλουμε να φτάσουμε στην κατάκτηση του τίτλου το συντομότερο δυνατόν και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα κατά τη διάρκεια της σεζόν, όμως είμαστε κοντά στην επίτευξη του βασικού μας στόχου και αυτό που χρειάζεται είναι να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτόν».

Τη βελτίωσή του: «Σίγουρα αισθάνομαι καλά και παίζω με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση με τον καινούριο προπονητή. Ο κ. Περέιρα μου μίλησε πολλές φορές και ένιωσα χρήσιμος για την ομάδα. Έχουμε καλή σχέση και προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου μέσα στο γήπεδο. Επίσης έχω μάθει τον τρόπο που αγωνίζονται οι συμπαίκτες μου, αλλά και αυτοί το πως παίζω. Μην ξεχνάμε ότι είναι η πρώτη μου σεζόν στην ομάδα και χρειάστηκα χρόνο προσαρμογής. Ελπίζω ότι θα συνεχίσω έτσι».

Την υπόσχεσή του στον κόσμο του Ολυμπιακού: «Δεν ξέρω αν μπορώ να τους υποσχεθώ το νταμπλ, όμως είμαι σίγουρος ότι θα τα δώσουμε όλα για να το κατακτήσουμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News