Αθλητισμός

Έχασε από την Κηφισιά ο ΑΓΟΡ

Με ήττα από τη  Νέα Κηφισιά με 71-65 στο «Ζηρίνειο», ολοκλήρωσε το τριήμερο φιλικών αγώνων στην Αθήνα ο ΑΓΟΡ.  

Οι Ρεθυμνιώτες είχαν την ευκαιρία να διατηρήσουν αγωνιστικό ρυθμό και να «τεστάρουν» τις δυνάμεις τους ενόψει της συνέχειας. Αυτό ήταν και το ζητούμενο για τον κόουτς, Θανάση Σκουρτόπουλο, ο οποίος έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας. Μάλιστα, εκτός από τον αγωνιστικό ρυθμό ήταν και μία ευκαιρία για τον Ντάμιαν Χόλις να ενσωματωθεί στην φιλοσοφία της ομάδας.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος σχολίασε μετά από το τέλος των φιλικών αγώνων του Ρεθύμνου πως «Ήταν ένα μέτριο παιχνίδι για μας. Ήταν το τελευταίο ματς πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και το ματς στην Ρόδο. Από τώρα ξεκινάει η περίοδος της ξεκούρασης και από την Δευτέρα συγκεντρωνόμαστε για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Το τριήμερο έπρεπε να γίνει και ήταν πολύ καλό για μας γιατί δυστυχώς με τρεις εβδομάδες ρεπό δεν μπορούμε να συντηρηθούμε στην Κρήτη. Πήραν όλα τα παιδιά χρόνο για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι μέχρι το τέλος. Ελπίζω να φανεί η χρησιμότητα του και στα παιχνίδια που έρχονται. Ευχαριστούμε την Διοίκηση που έκανε την προσπάθεια να ανέβει η ομάδα».

Σχόλια