default-image

Oι κορυφαίοι του στίβου στον Άγιο Νικόλαο

Σπορ
Oι κορυφαίοι του στίβου στον Άγιο Νικόλαο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Στον Άγιο Νικόλαο βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες για προετοιμασία αθλητές και αθλήτριες του στίβου της κατηγορίας Παίδων-Κορασίδων αλλά και κορυφαίοι Έλληνες πρωταθλητές, που είναι μαζί τους προκειμένου να τους μεταφέρουν γνώση και εμπειρία.

Ο ΣΕΓΑΣ πραγματοποιεί το προπονητικό καμπ σε συνεργασία με το Δήμο Αγίου Νικολάου, που έχει αναλάβει να φιλοξενήσει τους αθλητές και τους προπονητές τους στο νησί. Στο πλαίσιο της παραμονής των αθλητών στην πόλη, θα πραγματοποιηθούν μια σειρά από δράσεις όπως επίσκεψη σε σχολεία, ενώ τη Μεγάλη Τρίτη αντιπροσωπία των Ελλήνων πρωταθλητών του στίβου βρέθηκε στο Δημαρχείο Αγίου Νικολάου, όπου είχε συνάντηση με το δήμαρχο Αντώνη Ζερβό, ο οποίος σε ειδική εκδήλωση τίμησε τους Έλληνες πρωταθλητές.

Ο «ασημένιος» πρωταθλητής Ευρώπης του ύψους, πριν λίγες εβδομάδες στην Πράγα, Αντώνης Μάστορας, και ο έβδομος το 2012 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου στον ακοντισμό, Σπύρος Λεμπέσης, μαζί με τους προπονητές Γιώργο Πομάσκι και Γιάννη Κουτσοφλίνη και δύο αθλητές της κατηγορίας Π/Κ θα επισκεφθούν δημοτικό σχολείο της πόλης. Η αποστολή θα παραμείνει στον Άγιο Νικόλαο μέχρι και τη Μεγάλη Παρασκευή 10 Απριλίου.

Αναλυτικά τα ονόματα των παιδιών της κατηγορίας Π/Κ, που συμμετέχουν στο καμπ: Ολυμπία Καραγιάννη (400 μ. εμπ.), Άννα Κιάφα (400 μ. εμπ.), Νεφέλη Ράμμου (100 μ. εμπ.), Σοφία Ιωσηφίδου (100 μ./μήκος), Αλεξία Πολυκράτη (400 μ.), Ελευθερία Χριστογεώργου (ύψος), Μελίνα Καστρινού (σύνθετα), Νίκη Ξυδώνα (σύνθετα), Δημήτρης Μονόπωλης (τριπλούν), Θοδωρής Αλεξιάδης (ύψος), Αντώνης Μέρλος (ύψος), Μιλτιάδης Τέντογλου (μήκος).

Στο καμπ μετέχουν, ακόμη, οι εξής αθλητές: Αντώνης Μάστορας (ύψος), Σπύρος Λεμπέσης (ακοντισμός), Χάιδω Αλεξούλη (μήκος),  Μιχάλης Μερτζανίδης (μήκος), Κωνσταντίνα Ρωμαίου (τριπλούν), Βούλα Παπαχρήστου (τριπλούν).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News