default-image

Οι «εκλεκτοί» του Περέιρα για Ριζούπολη

Ποδόσφαιρο
Οι «εκλεκτοί» του Περέιρα για Ριζούπολη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατρικό μέσω του Κυπέλλου ψάχνει ο Ολυμπιακός μετά την ήττα, που γνώρισε στους «Ζωσιμάδες» από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 3-1 για το πρωτάθλημα.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στρέψει την προσοχή τους στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης και φυσικά στοχεύουν να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης.

Η προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Μ. Τετάρτης (8/4) στη Ριζούπολη ολοκληρώθηκε το πρωί της Μ. Τρίτης (7/4), εκεί που οριστικοποιήθηκε η απουσία του Μπάλαζ Μέγερι, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει την ίωση.

Κάποιο νέο πρόβλημα δεν υπάρχει και ο Βίτορ Περέιρα ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία βέβαια δεν συμπεριλαμβάνονται οι τραυματίες Μήτρογλου, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί και Μανιάτης.

Έκπληξη αποτελεί ο αποκλεισμός του Κασάμι χωρίς να υπάρχει κάποιος προφανής λόγος, ενώ εκτός πλάνων έμειναν και οι Αφελάι, Αυλωνίτης.

Αναλυτικά: Ρομπέρτο, Γιαννιώτης, Μποτία, Βούρος, Μπουχαλάκης, Μπενίτες, Λάτσι, Εντινγκά, Φουστέρ, Μιλιβόγεβιτς, Διαμαντάκος, Μαζουακού, Ντοσεβί, Φορτούνης, Σιόβας, Ντομίνγκεζ, Σαλίνο, Χάρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News