Αθλητισμός

Ευχαρίστησε τους φίλους του…

Ο Απόλλων Πατρών μπορεί να μην κατάφερε να κατακτήσει την… κούπα, ωστόσο με επιστολή του ευχαριστεί θερμά τους φιλάθλους που έδωσαν το «παρών» στο μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ και στήριξαν τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας στη δύσκολη αποστολή τους απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Όπως αναφέρεται: «Ευχαριστούμε τους Βουλευτές Αχαϊας, την Περιφερειακή Αρχή της Δυτικής Ελλάδας, τη Δημοτική Αρχή της Πάτρας, τους παλιούς αθλητές και πρώην διοικητικούς παράγοντες, τους εκπροσώπους των κοινωνικών και άλλων φορέων που βρέθηκαν στις κερκίδες του ΟΑΚΑ.

Θερμές ευχαριστίες απευθύνουμε στους πιστούς φιλάθλους μας, οι οποίοι αψήφησαν για άλλη μια φορά τις αντίξοες συνθήκες κάτω από τις οποίες αγωνίστηκε ο Απόλλων, και ταξίδεψαν στην Αθήνα για τον Μεγάλο Τελικό. Κατανοούμε ότι για τη συμμετοχή τους στην εκδρομή που διοργάνωσε ο Σύλλογος έκαναν υπέρβαση και τους διαβεβαιώνουμε ότι η διοίκηση θα εξακολουθήσει να προσπαθεί για να δούμε την ομάδα μας ακόμα πιο ψηλά.

Ευχαριστούμε όμως και όλους τους φιλάθλους, οι οποίοι για διάφορους λόγους (καιρικές συνθήκες, προσωπικές ή επαγγελματικές υποχρεώσεις κ.ά.) δεν κατάφεραν να βρεθούν στο ΟΑΚΑ, αλλά ήταν κοντά στην ομάδα με το μυαλό και την καρδιά τους».

Σχόλια