Αθλητισμός

Θέλει Εισαγγελέα η Λάρισα

Η ΠΑΕ Λάρισα με επιστολή που έστειλε προς την ΕΠΑΕ και θέμα «Καταγγελία Εγκληματικής Οργάνωσης», αναφέρεται σε όσα συνέβησαν πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ηρακλή, ενώ ζητά τον ορισμό ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, τόσο στη διαδικασία κλήρωσης των πλέι οφ όσο και τον ορισμό των διαιτητών σε κάθε αγωνιστική. Σε διαφορετική περίπτωση, όπως ενημερώνει, θα αποχωρήσει από τα πλέι οφ.

Αναλυτικά η επιστολή

«Κύριοι,

Μετά τα όσα εγκληματικά συνέβησαν στον χθεσινό αγώνα μεταξύ των ομάδων Ηρακλής - ΑΕΛ, εναντίον της ομάδας μας με τη μη τηλεοπτική κάλυψη και τη διαιτησία (για την οποία όπως θα δείτε και στο επισυναπτόμενο έγγραφό μας, είχαμε ζητήσει αξιολόγηση διότι ήταν το πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς) θεωρούμε επιβεβλημένη από πλευράς σας τη λήψη οποιουδήποτε πρόσφορου μέτρου για την περιφρούρηση της διαφάνειας και της αξιοπιστίας του πρωταθλήματος.

Για το λόγο αυτό ζητούμε τον ορισμό ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα και την αυτοπρόσωπη παρουσία των κατά την κλήρωση των αγώνων play off αλλά και κατά τον ορισμό των διαιτητών εκάστης αγωνιστικής των play off της Football League.

Εάν δεν ληφθούν τα παραπάνω μέτρα η ΠΑΕ ΑΕΛ θα αποσυρθεί από τη διαδικασία των play off.

Αναμένουμε η διοργανώτρια αρχή να πράξει τα βέλτιστα για τη διαφάνεια του πρωταθλήματος».

Σχόλια