default-image

Συνεχίζει και επίσημα με Αναστασίου

Ποδόσφαιρο
Συνεχίζει και επίσημα με Αναστασίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και το τυπικό σκέλος της υπόθεσης διευθετήθηκε σήμερα. Ο Γιάννης Αναστασίου συνεχίζει στον πάγκο του Παναθηναϊκού, αφού ο 42χρονος τεχνικός υπέγραψε στους ''πράσινους'' μέχρι το 2018, όπως ασφαλώς και οι συνεργάτες του Στιβ Ρούτερ και Γιούσεφ Φος.

Ακολούθως ο Έλληνας προπονητής μίλησε για τους στόχους που έχουν τεθεί από εδώ και στο εξής, αναφέροντας: ''Βάλαμε τις βάσεις για να γίνουμε καλύτεροι. Όταν εκπροσωπείς έναν τέτοιο σύλλογο, στόχος είναι να πηγαίνεις πάντα ψηλά. Μπήκαν οι βάσεις και γίνεται η προσπάθεια να πάμε στο επόμενο επίπεδο, δηλαδή ψηλά στην Ευρώπη και να πάρουμε το πρωτάθλημα''.

Κατέληξε λέγοντας: ''Αυτό που μετράει είναι η δουλειά. Δεν θέλω να λέω πολλά λόγια. Είμαι χαμηλών τόνων. Να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια και και να γίνει μεγαλύτερη προσπάθεια από όλους μας. Χρειαζόμαστε ενίσχυση και το έχουμε συζητήσει με τον πρόεδρο, αλλά και με τους Φύσσα και Βόκολο. Ξέρουμε τι χρειαζόμαστε. Θα δείτε στην πορεία. Είμαστε πάνω από τα παιδιά και εγώ και οι συνεργάτες μου. Υπάρχει διάθεση και όρεξη. Είμαστε διψασμένοι για περισσότερα πράγματα''.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News