Αθλητισμός

"Μπορούμε να σώσουμε την παρτίδα…"

Ο Εργοτέλης κάνει μια μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στη Σούπερ Λίγκα και παρά το γεγονός πως βρίσκεται σε δύσκολη θέση, άπαντες στις τάξεις του ηρακλειώτικου συλλόγου είναι πεπεισμένοι πως μπορούν να τα καταφέρουν. Αυτό, εξάλλου, τόνισε και ο τερματοφύλακας, των «κιτρινόμαυρων», Ζαχαρίας Καβουσάκης, ο οποίος ήταν προσκεκλημένος στην αθλητική εκπομπή «Μικτή Ζώνη» της ΚΡΗΤΗ TV.

Ο 26χρονος πορτιέρο, επίσης, είπε πως ο Εργοτέλης αν χρειαστεί θα τα… βάλει και με τους διαιτητές, ενώ πρόσθεσε πως με «διπλό» στην Ξάνθη ο στόχος της παραμονής θα έχει έρθει πολύ κοντά. Αναλυτικά:

Για το στόχο της παραμονής: «Πιστεύουμε όλοι ακόμη ότι μπορούμε να σώσουμε την παρτίδα. Δεν θα εγκαταλείψουμε, θα παλέψουμε όλοι μαζί και με βάση το επόμενο παιχνίδι θα συνεχίσουμε την πορεία μας για να σώσουμε την ομάδα. Είμαστε όλοι μαζί, μια οικογένεια και έχουμε καλά αποδυτήρια. Βοηθάμε ο ένας τον άλλον και μόνο έτσι πιστεύουμε πως μπορούμε να πάμε μπροστά».

Για τη διαιτησία και το ματς που ακολουθεί κόντρα στην Ξάνθη: «Δε θα μας… σκοτώσει κανείς διαιτητής κι αν χρειαστεί να παλέψουμε με τους διαιτητές θα το κάνουμε. Κοιτάζουμε μπροστά. Θα πάμε στην Ξάνθη να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να ελπίζουμε. Θα πάμε εκεί για να δώσουμε το… 150% των δυνατοτήτων μας κάθε παίκτης. Κι αν έρθει η νίκη, αν όχι 100%, τότε 99% θα σώσουμε την κατηγορία».

Σχόλια