Αθλητισμός

"Μόνη λύση η Γ’ Εθνική"

Πέντε «γεμάτες» μέρες, απ' όλες τις πλευρές, πέρασε ο Νίκος Μαχλάς στην Αθήνα, με το... αύριο του ΟΦΗ να είναι το αποκλειστικό θέμα όλων των συζητήσεων. Τα ραντεβού του προέδρου της ΠΑΕ είχαν σκοπό την αναλυτική και «βαθιά» γνώση όλων των δεδομένων νομικού περιεχομένου, αλλά και το σωστό τρόπο να δρομολογηθούν οι εξελίξεις.

Έχοντας πλέον επιστρέψει στο Ηράκλειο, έχει ξεκάθαρα στο μυαλό του όλα τα κρίσιμα σημεία και τις νομικές λεπτομέρειες, για τα οποία μίλησε στη «Ν.Κ.». Η τελική εισήγηση θα γίνει φυσικά στην κρίσιμη γενική συνέλευση, που όπως όλα δείχνουν θα πραγματοποιηθεί το Μάιο, όμως ο Νίκος Μαχλάς στις προσωπικές τοποθετήσεις του δείχνει ότι έχει κατασταλάξει για το πώς θα έρθει η... αναγέννηση.

Αρχικά υπογράμμισε για τις επαφές που είχε στην πρωτεύουσα: «Είχα κάποιες εποικοδομητικές συναντήσεις, όπου ενημερώθηκα πλήρως για το πρακτικό και νομικό κομμάτι, ώστε να δρομολογηθούν σωστά οι εξελίξεις. Το πώς θα οδηγηθούμε στην επόμενη μέρα είναι πολύ σημαντικό, αλλά θεωρώ ότι δεν είναι κάτι δύσκολο».

Ξεκάθαρο είναι πλέον για τον ίδιο ότι η... διαδρομή της Γ' Εθνικής είναι η πιο σωστή, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Έχοντας κάνει όλες αυτές τις επαφές, προσωπικά έχω κατασταλάξει για το πώς πρέπει να κινηθούμε. Η λύση είναι η επιλογή της Γ' Εθνικής, με το μοντέλο που ακολούθησε η ΑΕΚ. Υπό μια έννοια, είναι μια επανεκκίνηση. Περιπτώσεις ΑΦΜ ή συγχώνευσης δε θεωρώ ότι είναι οι κατάλληλες λύσεις».

«Απαιτείται σύμπνοια»

Ο πρόεδρος της ομάδας του Ηρακλείου στάθηκε ιδιαίτερα στο τρίπτυχο «σύμπνοια, ενότητα και διαφάνεια», ώστε η ομάδα του Ηρακλείου να βαδίσει με σιγουριά και στέρεες βάσεις για το αύριο.

«Προσωπικά με ενδιαφέρει να δρομολογηθούν ομαλά οι εξελίξεις και να βρω τον οικονομικό παράγοντα που θα στηρίξει την ομάδα. Σε προσωπικό επίπεδο δεν ξέρω τι θα κάνω, αλλά δεν απασχολεί αυτό τώρα. Το πιο σπουδαίο είναι να πάει η ομάδα σε σωστά χέρια. Από 'κει και πέρα, θέλω να τονίσω ότι κάποια πράγματα είναι επιτακτική ανάγκη. Πρέπει να πορευτούμε με σύμπνοια, ομόνοια και διαφάνεια. Είναι καθήκον μας να προχωρήσουμε ενωμένοι», ανέφερε με νόημα.

Σχόλια