Αθλητισμός

Αφιέρωμα Γάλλων στην ΑΕΚ

Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων ετοίμασε εκτενές αφιέρωμα στην ΑΕΚ, η οποία είναι έτοιμη να γυρίσει και πάλι στη Σούπερ Λίγκα. Οι Γάλλοι, μάλιστα, αναφέρθηκαν χαρακτηριστικά στο «γίγαντα που επιστρέφει».

Στο συγκεκριμένο θέμα υπάρχουν και δηλώσεις του Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος τονίζει χαρακτηριστικά:

«Η ιστορία είναι γνωστή και πολύ στενάχωρη για τους φιλάθλους μας, όμως πλέον είμαστε στο σωστό δρόμο και νιώθουμε πολύ καλύτερα», είναι ακόμα μία ατάκα του «Ντούσκο», ο οποίος στη συνέχεια υπογραμμίζει πως «πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι, να είμαστε σοβαροί, να κάνουμε τις σωστές κινήσεις και να αποφύγουμε τα λάθη. Από το 2013 έχουμε αρχίσει μια σοβαρή προσπάθεια για να κάνουμε την ΑΕΚ και πάλι πρωταγωνίστρια».

Μεταξύ άλλων, στο αφιέρωμα, αναφέρεται: «Ένας γίγαντας του ποδοσφαίρου που έπεσε, η ΑΕΚ, είναι έτοιμη να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία μετά τη ντροπή της πτώσης της στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, στον απόηχο μιας δύσκολης περιόδου, η άνοδός της είναι σχεδόν δεδομένη έχοντας μεγάλο βαθμολογικό πλεονέκτημα μπαίνοντας στα play offs. Πριν δύο χρόνια, η κατάσταση ήταν εντελώς διαφορετική… Η αλλαγή οφείλεται στην αποφασιστικότητα του ιδιοκτήτη του συλλόγου, Δημήτρη Μελισσανίδη, ενός ισχυρού άνδρα της ναυτιλίας και του εμπορίου καυσίμων, γνωστού και ως "τίγρη"».

Σχόλια