default-image

Ο ΠΑΟΚ στηρίζει Τζαβέλλα

Ποδόσφαιρο
Ο ΠΑΟΚ στηρίζει Τζαβέλλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο ματς με του ΠΑΟΚ κόντρα στην Ξάνθη ο Γιώργος Τζαβέλλας έγινε το… κόκκινο πανί για τους φίλους του «δικέφαλου», γεγονός που συζητήθηκε στα «ασπρόμαυρα» αποδυτήρια. Ο αμυντικός του «δικεφάλου» πριν την καθιερωμένη ομιλία του Γιώργου Γεωργιάδη ζήτησε το λόγο και απευθυνόμενος στους συμπαίκτες του και στον Γεωργιάδη τους είπε τα εξής:  «Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη που η ομάδα πρέπει να σηκώσει το βάρος των αποδοκιμασιών προς το πρόσωπό μου. Μπορεί εγώ να μπορώ να ανταπεξέλθω, όμως καταλαβαίνω ότι δημιουργείται μια δυσάρεστη κατάσταση και κάποιος να τη θεωρεί άδικη για όλη την ομάδα. Είναι άδικο για τους υπόλοιπους. Επειδή εγώ δεν θέλησα ποτέ να κάνω κακό στην ομάδα και τους συμπαίκτες μου, ίσως θα είναι καλύτερα να μην αγωνίζομαι, αν σας κάνει να αισθάνεστε πιο εύκολα σ' αυτή τη δύσκολη περίοδο».

Μετά την τοποθέτηση του Γιώργου Τζαβέλλα ο εκ' των αρχηγών της ομάδας Στέφανος Αθανασιάδης που αρκετές φορές έχει μπει μπροστά για να βοηθήσει κάποιες καταστάσεις στήριξε τον συμπαίκτη του. Ο διεθνής επιθετικός υποστήριξε πως αυτή η αντιμετώπιση μπορεί να συμβεί στον καθένα  «Ούτε να το σκέφτεσαι. Μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε κατά καιρούς, όπως συνέβη μια περίοδο και σε μένα. Είμαστε όλοι μαζί και στα καλά και στα άσχημα».

Παρέμβαση στο θέμα έκανε κι ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Γεωργιάδης. Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» που μίλησε για την αντιμετώπιση του κόσμου προς τον Γιώργο Τζαβέλλα  στη συνέντευξη Τύπου, επανέλαβε την θέση του στηρίζοντας τον έμπειρο αμυντικό. «Καταρχήν να πω ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα για μένα. Εγώ χρησιμοποιώ όποιον θεωρώ ότι είναι εδώ για να κάνει καλό στην ομάδα και αντίστοιχα αν δω ότι κάποιος σκέφτεται τον εαυτό του δεν θέλω να είναι εδώ. Εμείς πρέπει να είμαστε ομάδα και τώρα στα δύσκολα και στα εύκολα. Μην ακούτε τις αποδοκιμασίες, αλλά τις επιδοκιμασίες. Υπάρχουν άνθρωποι που ξεχνούν την πίκρα τους και είναι εδώ να σας υποστηρίξουν, μην αγνοείτε τη δύναμή τους».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News