Αθλητισμός

«Είμαστε καλή ομάδα και θα πετύχουμε τους στόχους μας»

Ικανοποιημένος από τη νίκη του Ατρομήτου επί της Κέρκυρας που τον διατηρεί κοντά στην 5η θέση δήλωσε ο Νίκος Νιόπλιας.

Ο τεχνικός του Ατρόμητου, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, τόνισε πως χρειάζεται κατάθεση ψυχής στη συνέχεια και φάνηκε αισιόδοξος σχετικά με τον στόχο της κατάληψης της 5ης θέσης στην βαθμολογία, που οδηγεί στα πλέι-οφ.

Αναλυτικά:

«Όσον αφορά το παιχνίδι παίξαμε πολύ καλά για μία ώρα. Πετύχαμε δύο γκολ, κάναμε φάσεις και θα μπορούσαμε να βρούμε και τρίτο γκολ. Ωστόσο, από τη στιγμή που μείωσε η Κέρκυρα υποφέραμε. Στο ποδόσφαιρο γίνονται και αυτά. Αυτό είναι ένα δείγμα ότι πρέπει να κάνουμε κατάθεση ψυχής. Αυτό ήταν οδηγός και για το πώς πρέπει να παίζουμε εκτός έδρας. Προχωράμε. Είμαστε σε καλή θέση, είμαστε καλή ομάδα και πιστεύω ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Σας προβληματίζει το πώς έκλεισε το παιχνίδι ο Ατρόμητος;

«Σήμερα είχαμε ένα πρόβλημα παραπάνω. Είχαμε παίκτες για μία ώρα, όπως οι Πίτου και Μαρσελίνιο, οι οποίοι είχαν πρόβλημα. Και γι' αυτό έγιναν οι αλλαγές. Είναι πολύτιμοι παίκτες και δίνουν ποιότητα στην ομάδα μας. Προτιμούσα να παίξουν όσο μπορούν από το να μπουν αλλαγή».

Μήπως χαλάρωσαν οι παίκτες μετά το γκολ;

«Δε νομίζω γιατί ξεκινήσαμε καλά. Πήγαμε και για τρίτο γκολ. Από τη στιγμή που δεχτήκαμε το γκολ, ήταν εύκολο να δεχτούμε την ισοφάριση».

Σχόλια