Αθλητισμός

Έφυγε για Κόστα Ρίκα ο Τζορτζ

Ο Μάιρον Τζορτζ ήταν ο παίκτης... αποκάλυψη για τον ΟΦΗ, όσο η ομάδα του Ηρακλείου συμμετείχε στο πρωτάθλημα. Οι εξαιρετικές συστάσεις του Ρόναλντ Γκόμεζ επιβεβαιώθηκαν και στο... χορτάρι, όπου ο νεαρός στράικερ έδωσε τα διαπιστευτήριά του.

Βέβαια, από την άλλη επιβεβαιώθηκαν όσα είχε πει στον ίδιο ο άλλοτε «κανονιέρης» του ΟΦΗ για το κλίμα στην ομάδα και το Ηράκλειο.

Ο Τζορτζ δούλεψε όλο αυτό το διάστημα και ειδικά τους τελευταίους δύσκολους μήνες έκανε υπερπροσπάθεια. Μάλιστα, είχε ιδιαίτερο «δέσιμο» με το ιατρικό τιμ, αφού ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς.

Ο επικεφαλής Γιώργος Στεφανουδάκης, ο Κυριάκος Κακαβελάκης και ο φυσιοθεραπευτής Κώστας Παππάς ήταν συνεχώς στο πλευρό του. Μάλιστα, στο διάστημα που οι «ασπρόμαυροι» είχαν μείνει με 16 παίκτες, πολλές φορές υπερέβαλε εαυτόν, με κίνδυνο να έχει σοβαρότερο τραυματισμό.

Ο ταλαντούχος επιθετικός λίγο πριν αναχωρήσει για την Κόστα Ρίκα πήγε την προηγούμενη Πέμπτη στο Creta Interclinic για να τους αποχαιρετήσει.

«Mayron George. Ένας καλός φίλος μας αποχαιρέτησε σήμερα (σ.σ. Πέμπτη 2 Απριλίου)... Goodbye Mayron!», έγραψε χαρακτηριστικά σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο Κυριάκος Κακαβελάκης.

Σχόλια