default-image

Παράπονα Αναστασίου από τους παίκτες του

Αθλητισμός
Παράπονα Αναστασίου από τους παίκτες του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποιος είδε τον Γιάννη Αναστασίου και δεν τον φοβήθηκε! Μετά το τέλος του ισόπαλου (2-2) αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο ο Έλληνας τεχνικός έκανε έντονες παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» και ξεκαθάρισε πως όποιος δεν βάζει τα πόδια του στη φωτιά δεν θα έχει θέση από εδώ και στο εξής στην ομάδα.

«Πρέπει να ντρεπόμαστε για την εικόνα που είχαμε. Ήταν λες και δεν μπήκαμε ποτέ στο γήπεδο να παίξουμε. Δεν ξέρω τι συμβαίνει και γιατί συνεχίζουμε να παίζουμε έτσι τις τελευταίες αγωνιστικές, αλλά πρέπει να συνέλθετε άμεσα! Δεν είναι δυνατόν να είμαστε 2-0 μπροστά στο σκορ, να έχουμε μιλήσει στο ημίχρονο για τα σημαντικά λάθη που κάνουμε και να μην διορθώνουμε τίποτα. Ήμασταν ακόμη χειρότερο στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό είναι ανεξήγητο. Μας ισοφάρισαν και θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει κιόλας με αυτή την εικόνα. Γιατί παίζατε σαν φοβισμένοι. Γιατί δεν κρατήσαμε καθόλου την μπάλα; Δεν μπαίνετε καν δυνατά σε κάποιες φάσεις. Ήσασταν απαράδεκτα χαλαροί. Πείτε μου τι κάνατε από αυτά που είπαμε», ανέφερε αρχικά ο 42χρονος προπονητής και συνέχισε στο ίδιο ύφος:

«Η χρονιά δεν έχει τελειώσει για όποιον δεν το έχει καταλάβει. Έχουμε μπροστά μας τα πλέι οφ. Θα αντιμετωπίσουμε καλές ομάδες και θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα αν δεν βάλουμε μυαλό. Δεν γίνεται να έχουμε χάσει το κίνητρό μας. Δεν το δέχομαι. Ξέρω ότι περάσαμε διάφορα το τελευταίο διάστημα. Όμως πρέπει να αφήσουμε πίσω μας ό,τι έγινε στο πρωτάθλημα. Η εύκολη λύση είναι να μένουμε σε αυτά, να βρίσκουμε δικαιολογίες και να τα παρατήσουμε. Το δύσκολο είναι να παλέψουμε. Σας έχω ξαναπεί, πως όσοι δεν μπορείτε, όσοι αισθάνεστε άδειοι και πεσμένοι ψυχολογικά να μου το πείτε, για να ξέρω και εγώ τι θα κάνω… Αλλά τέτοια εικόνα στα ματς που απομένουν δε θα την ανεχθώ ξανά. Ούτε θα παίξουν ξανά παίκτες που θα μου δείχνουν ότι δεν έχουν όρεξη να τρέχουν και να παλέψουν».

Ο κ. Αναστασίου μίλησε ξανά στους παίκτες του Παναθηναϊκού, στο περιθώριο της χθεσινής προπόνησης. «Έχουμε μπροστά μας δεκαπέντε μέρες, λόγω της διακοπής και αυτή τη φορά πρέπει να φροντίσουμε να συνέλθουμε. Δεν είναι δυνατόν να περπατάμε στο γήπεδο. Να μην τρέχουμε και να μην παλεύουμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News