default-image

Γιακουμάκης: Να πετύχει η ομάδα το στόχο της

Ποδόσφαιρο
Γιακουμάκης: Να πετύχει η ομάδα το στόχο της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην προσπάθεια που κάνει ο Λεβαδειακός για να κατακτήσει την παραμονή του στην Σούπερ Λίγκα στάθηκε ο Πέτρος Γιακουμάκης, κατά την παραλαβή του βραβείου που πήρε ως κορυφαίος παίκτης της 29ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο νεαρός επιθετικός βραβεύτηκε για την εμφάνισή του στο ματς κόντρα στον Παναιτωλικό, παραλαμβάνοντας το βραβείο απ' το μέλος του Δ.Σ Γιώργο Τσαμπή.

Μετά τη βράβευσή του ο Πέτρος Γιακουμάκης δήλωσε: «Είναι η πρώτη φορά που παίρνω τέτοιο βραβείο. Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό και θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου που με βοηθάνε στο γήπεδο, τόσο στους αγώνες, όσο και στις προπονήσεις. Το συγκεκριμένο βραβείο το αφιερώνω σε αυτούς και στην οικογένειά μου», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

«Θέλω να συνεχίσω να δουλεύω, ώστε μέσα από τη σωστή δουλειά να έρθουν κι άλλα τέτοια βραβεία. Βέβαια, στην παρούσα φάση δεν παίζουν ρόλο τα βραβεία, αλλά πρώτα από όλα θα πρέπει να προσπαθούμε να πετύχουμε το στόχο μας και να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία. Η νίκη επί του Παναιτωλικού ήταν πολύ σημαντική, καθώς πήραμε τους τρεις βαθμούς σε μία έδρα που και οι "μεγάλες" ομάδες δεν τα κατάφεραν. Τώρα κοιτάζουμε το επόμενο ματς να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Τσαμπής δήλωσε:

«Θα ήθελα να συγχαρώ τον Πέτρο για τη βράβευσή του αυτή ως πολυτιμότερου παίκτη της 29ης αγωνιστικής. Του εύχομαι να έχει υγεία τόσο αυτός, όσο και οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας μας και καλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Ο Πέτρος είναι ένα νέο παιδί και εμείς στην ομάδα μας θέλουμε να στηριζόμαστε στα νέα παιδιά, ενώ και γενικότερα το ελληνικό ποδόσφαιρο θα πρέπει να στηρίζεται σε αυτά, για να έχουν συνέχεια και οι εθνικές μας ομάδες. Εμείς ως Λεβαδειακός προσπαθούμε να τους παρέχουμε τις καλύτερες δυνατότητες, ώστε να φέρνουν τα καλύτερα αποτελέσματα και για τους εαυτούς τους, αλλά και για την ομάδα μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News