default-image

Κοντά στη σωτηρία ο Πανιώνιος

Ποδόσφαιρο
Κοντά στη σωτηρία ο Πανιώνιος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ένα ματς, όπου η διαιτησία δεν ήταν καλή, ο Πανιώνιος επικράτησε 3-0 του Παναιτωλικού στη Νέα Σμύρνη, έφτασε τους 38 βαθμούς και έκανε ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία.

Όλα τα γκολ μπήκαν στο β' ημίχρονο. Οι «κυανέρυθροι» κατάφεραν και άνοιξαν το σκορ με τον Κολοβό στο 47΄, με τον σκόρερ όμως να ξεκινά από θέση οφσάιντ.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πατούν καλύτερα στο γήπεδο μετά το γκολ που πέτυχαν, διαχειρίστηκαν με ευκολία το προβάδισμα που είχαν και πέτυχαν και δεύτερο γκολ.

Στο 71΄ ο Γιάννου μετά από ωραία συνεργασία με τους συμπαίκτες του σκόραρε για το 2-0. Η άμυνα του Παναιτωλικού άφησε χώρο στον Πανιώνιο στην συνέχεια, με τον Κολοβό να πετυχαίνει και δεύτερο γκολ για το 3-0 στο 86΄.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Μπουμάλ (86΄Καθάριος), Κολοβός (88΄Σιόπης), Τασουλής, Μητρόπουλος, Οικονόμου, Φούντας, Χατζηισαΐας, Κόρμπος, Μπακασέτας (66΄Γιάννου)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ράφαελ, Μπεχαράνο, Κούσας, Μαλεζάς, Γκαρσία Μαρτίνες (63΄Ρουσκουγιέδα), Λαζάρ, Φωτάκης (75΄Θεοδωρίδης), Μαρτίνες, Κάπελ, Βιγιαφάνες, Μορένο (75΄Άλβες)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News