default-image

Όλα τα βλέμματα στον Κλαδισό για τον πρώτο τελικό

Μπάσκετ
Όλα τα βλέμματα στον Κλαδισό για τον πρώτο τελικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο κλειστό του Κλαδισού θα είναι στραμμένα τα βλέμματα των φίλων του τοπικού πρωταθλήματος των ανδρών, καθώς φιλοξενείται σήμερα Κυριακή στις 6 μ.μ. ο πρώτος τελικός ανάμεσα στον Κύδωνα και τη Μεσαρά.

Ένα παιχνίδι που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς η πρώτη αναμέτρηση αποδεικνύεται συνήθως καθοριστική στην τελική έκβαση μίας σειράς τελικών. Στην κανονική περίοδο ο Κύδων νίκησε δύο φορές και μάλιστα άνετα τη Μεσαρά, αλλά κανείς δεν μπορεί να κάνει προβλέψεις για μία σειρά τελικών. Σαφώς οι Χανιώτες έχουν το πλεονέκτημα, καθώς το ρόστερ τους είναι πλήρες, ο στόχος της ανόδου είχε τεθεί από πολύ νωρίς και σε όλη την κανονική περίοδο γνώρισαν μόλις μία ήττα.

Η… νεοεμφανιζόμενη σε τελική φάση Μεσαρά απέδειξε στην ημιτελική σειρά με το Δειλινό ότι διαθέτει... τσαγανό και βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Αγωνίστηκε με μειονέκτημα έδρας κόντρα σε μία ομάδα που είχε θέσει πρωταγωνιστικούς στόχους εξαρχής και κατάφερε να σπάσει δύο φορές την έδρα της και να πάρει τελικά το εισιτήριο για τον τελικό. Η πρώτη πράξη θα παιχτεί, λοιπόν, αύριο στα Χανιά, θα ακολουθήσει η διακοπή λόγω των εορτών του Πάσχα και πλέον όλα θα κριθούν μετά τη διακοπή. Δράση υπάρχει το διήμερο και σε παμπαίδες και παγκορασίδες. Αναλυτικά, το πρόγραμμα:

Σήμερα 5/4

Ανδρών: Κλαδισού (18:00) Κύδων-Μεσαρά.

Παμπαίδων: Λίντο (10:30) Δειλινό1-Ηράκλειο1, Λίντο (12:00) Ηράκλειο2-ΟΦΗ2, Αλικ/σού (14:00) Ηρόδοτος2-Φιλαθλητικός, ΒΑΚ (13:30) Ανδρογέας-ΟΑΣΗ, Αρκαλοχωρίου (17:00) Αναγέννηση-Πεδιάδα, Αρχανών (19:30) Γιούχτας-Δειλινό2, Ιεράπετρας (13:00) Ιεράπετρα-Νεάπολη, Κλαδισού (16:00) ΟΑΧ-Κύδων2, Σούδας (16:00) Ακρωτήρι-ΑΓΟΡ, Ταυρωνίτη (12:00) Πλατανιάς-Ακαδημία Ρεθ.

Παγκορασίδων: Αλικ/σού (18:00) Εργοτέλης-Αγ. Νικόλαος, Ιεράπετρας (14:30) Ιεράπετρα-ΟΦΗ, Κλαδισού (14:30) ΟΑΧ-Πλατανιάς.

Δευτέρα 6/4

Λίντο (15:00) Φιλικός αγώνας μικτής κοριτσιών, Λίντο (17:00) Φιλικός αγώνας μικτής αγοριών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News