default-image

Πιο κοντά στην παραμονή ο Πλατανιάς, 1-0 τη Βέροια

Ποδόσφαιρο
Πιο κοντά στην παραμονή ο Πλατανιάς, 1-0 τη Βέροια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκη και μόνο νίκη επιζητούσε ο Πλατανιάς στον αγώνα με την Βέροια, αν ήθελε να μη μείνει πολύ πίσω στη μάχη της παραμονής και τα κατάφερε. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου, επικράτησε με 1-0 στα "Περιβόλια", έφτασε τους 34 βαθμούς, μειώνοντας στους τρεις την διαφορά από την ομάδα της Μακεδονίας.

"Χρυσός" σκόρερ για τους Χανιώτες ήταν ο Τόρες, ο οποίος στο 21' κατάφερε να νικήσει τον Καντιμοίρη και το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Λαμπρόπουλου, ο οποίος άφησε με (δικαιολογημένα) παράπονα τους φιλοξενούμενους για το ακυρωθέν γκολ του Κάμπορα στο 62', υποδεικνύοντας σε θέση οφσάιντ τον Μπεν στο ξεκίνημα της φάσης.

Από ένα δοκάρι είχαν οι δυο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο, που δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες στο ματς (23 τελικές προσπάθειες συνολικά), αλλά ο Πλατανιάς ήταν αυτός που πανηγύρισε στο φινάλε, κάνοντας ένα σημαντικό βήμα στην προσπάθεια που δίνει για να παραμείνει στα "μεγάλα σαλόνια" και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Παράσχος): Ολιμπά, Αποστολόπουλος, Ιτούα, Μπανανά, Νέπλιακ, Τετέ, Μαχαμάτ, Μενδρινός (92' Δημήτρης), Γκαβιλάν (62' Κουλιμπαλί), Κάσιο (71' Μιλούνοβιτς), Τόρες.

ΒΕΡΟΙΑ (Χριστοφορίδης): Καντιμοίρης, Μαλόν (87' Ναζλίδης), Μαραγκός, Αμαραντίδης, Όστοϊτς, Μπαλάφας, Βεργώνης, Τάτος (57' Καμπαγιέρο), Καλτσάς, Μπεν, Κάμπορα (70' Ντουμίτρου).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News