Αθλητισμός

Ο Μαραγκάκης στους εκλεκτούς της Εθνικής εφήβων

Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για το κρητικό μπάσκετ επεφύλαξε το προσκλητήριο του Ηλία Παπαθεοδώρου για το προπονητικό διήμερο (Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη) της Εθνικής U19 στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Ανάμεσα στους 25 αθλητές που κάλεσε βρίσκεται και ο Παντελής Μαραγκάκης, ο οποίος εξαργυρώνει την εξαιρετική χρονιά που κάνει με τα χρώματα της Ακαδημίας Ρεθύμνου. Ο Αρκαλοχωρίτης γκαρντ δεν έχει κληθεί ποτέ στις μικρές Εθνικές και το γεγονός ότι κατάφερε να προσελκύσει το ενδιαφέρον των ομοσπονδιακών τεχνικών σε αυτήν την ηλικία αποδεικνύει τη δουλειά που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια.

Εάν σκεφτεί κανείς ότι η συγκεκριμένη Εθνική θεωρείται από τις καλύτερες των τελευταίων ετών και έχει στη σύνθεσή της σπουδαίους αθλητές, όπως ο Χαραλαμπόπουλος (επίσης Κρητικός από τη μεριά της μητέρας του), ο Κόνιαρης (Χανιώτης κι αυτός), ο Παπαγιάννης, ο Σκουλίδας, ο Μουράτος και πολλοί άλλοι... Αν μη τι άλλο είναι ιδιαίτερα τιμητικό για τον Παντελή Μαραγκάκη η κλήση του και μακάρι να καταφέρει να πείσει τον κ. Παπαθεοδώρου και να τον δούμε και στο Παγκόσμιο των εφήβων, που θα γίνει στην Κρήτη το καλοκαίρι.

Σχόλια