default-image

Ρομπέρτο: «Δεν υπάρχει λόγος να μη μείνω»

Ποδόσφαιρο
Ρομπέρτο: «Δεν υπάρχει λόγος να μη μείνω»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόλυτα ικανοποιημένος είναι ο Ρομπέρτο στον Ολυμπιακό και δε σκέφτεται να φύγει, όπως επισήμανε σε δηλώσεις τους.

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού μίλησε στη NOVA ενόψει του αγώνα που έχει να δώσει ο Ολυμπιακός στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους».

Η συνέντευξη του Ρομπέρτο:

«Έχουμε μία κακή ανάμνηση από το περσινό παιχνίδι που δώσαμε εκεί. Είχαμε χάσει μετά από ένα πολύ άσχημο παιχνίδι από την πλευρά μας. Για το λόγο αυτό ο στόχος μας φέτος είναι να πάμε εκεί, να παίξουμε καλά, να κερδίσουμε και να συνεχίσουμε με τη βαθμολογική διαφορά που έχουμε, ώστε να είμαστε στο σωστό δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου».

Για τον απολογισμό της παρουσίας του στον Ολυμπιακό:

«Έχω περάσει ένα από τα πιο ωραία στάδια της καριέρας μου στον Ολυμπιακό. Έχω πολλές όμορφες στιγμές να σου πω. Όμως, δε θα σου πω συγκεκριμένες αναμνήσεις που έχω από αυτά τα δύο χρόνια. Στέκομαι στο γεγονός πως είναι μία από τις καλύτερες εποχές της καριέρας μου και προσπαθώ να την απολαύσω στο μέγιστο».

Για το περιβραχιόνιο του αρχηγού του Ολυμπιακού:

«Ναι, είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως μου έχουν δώσει την ευκαιρία να είμαι ένας από τους αρχηγούς, άνθρωποι οι οποίοι βρίσκονται πολλά χρόνια στην ομάδα. Είμαι, λοιπόν, πολύ περήφανος κάθε φορά που μπορώ να φοράω το περιβραχιόνιο».

Για τη σχέση του με την εξέδρα και το σύνθημα που φωνάζει προκειμένου να παραμείνει για πάντα στον Ολυμπιακό:

«Πέρσι υπέγραψα ένα μεγάλο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, τεσσάρων χρόνων. Έχει περάσει ένας χρόνος. Απομένουν ακόμη τρία χρόνια. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένας λόγος για να σκεφθώ πως δε θα συνεχίσω εδώ. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Και γι' αυτό είπα πριν ότι προσπαθώ να απολαύσω στο μέγιστο την παραμονή μου εδώ».

Για τη νέα γενιά των γκολκίπερ του Ολυμπιακού, τους Γιαννιώτη, Χουτεσιώτη και Στρέζο:

«Εδώ και πολύ καιρό προπονούνται με την πρώτη ομάδα. Προπονούνται καθημερινά μαζί μας. Έχω δει πως είναι παιδιά τα οποία έχουν πολύ μεγάλες δυνατότητες. Πάντα, όλοι οι τερματοφύλακες, ακόμα και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία, έχουν πράγματα να μάθουν. Και έτσι αυτό κάνουμε καθημερινά μαζί».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News