default-image

"Πυρά" Γιαννακόπουλου για Τσαγκρώνη

Μπάσκετ
"Πυρά" Γιαννακόπουλου για Τσαγκρώνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίθεση κατά του γγ. της ΕΟΚ, Παναγιώτη Τσαγκρώνη εξαπέλυσε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Αφορμή στάθηκαν οι θέσεις που δόθηκαν στην οικογένεια Γιαννακόπουλου για τον τελικό του Κυπέλλου.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου: «Εδώ και δεκαετίες η οικογένεια Γιαννακόπουλου έχει επενδύσει πολλά εκατομμύρια στο μπάσκετ χωρίς κανένα κέρδος και με μοναδική ανταπόδοση την αγάπη και την αναγνώριση του κόσμου για τη δημιουργία της κορυφαίας ομάδας στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού.

Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ, κ.Τσαγκρώνης εκτιμά ότι τα παραπάνω δεν τον αγγίζουν. Το «γιατί» μπορεί να το εξηγήσει μόνο ο ίδιος. Η οικογένεια Γιαννακόπουλου θα παρακολουθήσει τον τελικό του Κυπέλλου από θέσεις διόλου τιμητικές για την προσφορά της στον αθλητισμό και στην κοινωνία. Εκεί έκρινε ο κ.Τσαγκρώνης ότι πρέπει να βρεθούν άνθρωποι που έχουν επενδύσει τόσα πολλά στο μπάσκετ.

Αυτή την κρίση του την επιστρέφουμε ως απαράδεκτη και τη θεωρούμε μέγιστη προσβολή. Αλήθεια ποιοι είναι όλοι αυτοί οι άνθρωποι που αξίζουν κατά την κρίση του κ.Τσαγκρώνη να βρίσκονται μπροστά από την οικογένεια Γιαννακόπουλου; Όσοι δεν έχουν βάλει ούτε σεντ στο μπάσκετ; Αυτοί κατά την κρίση του κ.Τσαγκρώνη αξίζουν πιο τιμητική θέση; Εμείς θα βάζουμε εκατομμύρια για να κάνει τις δημόσιες σχέσεις του ο κάθε κ.Τσαγκρώνης;

Θεωρούμε προσβλητική τη συμπεριφορά του απέναντι μας κι ως εκ τούτου ντροπή την παρουσία του στην ελληνική ομοσπονδία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News