default-image

Θέλει ξανά Τρίπολη ο Ράγιος

Αθλητισμός
Θέλει ξανά Τρίπολη ο Ράγιος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας από τους πλέον αγαπημένους ποδοσφαιριστές στον κόσμο του Αστέρα Τρίπολης δεν αποκλείεται από το καλοκαίρι να φορά ξανά την κυανοκίτρινη φανέλα των Αρκάδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ρούμπεν Ράγιος βλέπει ζεστά το ενδεχόμενο να γυρίσει στα γνώριμα λημέρια, ενώ και στον Αστέρα θα ήθελαν να δώσουν τον ρόλο του «μαέστρου» ενδεχομένως σε έναν εκ των κορυφαίων ξένων που έχουν περάσει από την ομάδα.

Ο 28χρονος Ισπανός δεν είναι στα πλάνα της Μακάμπι Χάιφα εν όψει της νέας σεζόν. Αλλωστε, είναι κοινό μυστικό ότι η ισραηλινή ομάδα τον είχε βάλει στην transfer list εδώ και αρκετούς μήνες, δίχως όμως να υπάρξει πρόταση για την αγορά του. Μέχρι και τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο αξίωνε 300.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει, δεδομένου ότι το καλοκαίρι του 2013 κατέβαλε 1 εκατομμύριο ευρώ στον Αστέρα για να τον αποκτήσει.

Πλέον, λέγεται πως δεν έχει απαιτήσεις, αρκεί να απαλλαχτεί από το συμβόλαιο ύψους 350.000 ευρώ. Φυσικά, αυτό το ποσό είναι απαγορευτικό για τον Αστέρα, αλλά είναι διατεθειμένος να του προσφέρει αποδοχές ανάλογες με αυτές που του είχε προτείνει για να μη φύγει από την ομάδα (περισσότερα από 200.000 ευρώ).

Να αναφέρουμε ότι ο Ράγιος ουσιαστικά έγινε persona non grata, όταν έσπασε το πόδι του Ράφι Νταχάν (πριν από λίγο καιρό έκοψε και την μπάλα), έπειτα από ένα βίαιο μαρκάρισμα. Την περασμένη σεζόν πέτυχε 11 γκολ σε 27 μας, ενώ φέτος έχει παίξει σε 17 παιχνίδια και έχει σκοράρει 4 γκολ.

Να θυμίσουμε ότι ο Ράγιος είχε απασχολήσει και τον ΠΑΟΚ, και όσο αγωνιζόταν στον Αστέρα και όταν ανήκε στη Μακάμπι. Οπως και να έχει, όταν κατορθώσει να λύσει το συμβόλαιό του με τους Ισραηλινούς, θα ανοίξει ο δρόμος, ενώ τα πάντα θα είναι και σε συνάρτηση με την περίπτωση του Σεμπάστιαν Ρόλε, που είναι δανεικός από την Αρσεναλ Σαραντί και μάλιστα με υψηλότατη ρήτρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News