default-image

Στον ανακριτή Κομπότης και διαιτητές

Ποδόσφαιρο
Στον ανακριτή Κομπότης και διαιτητές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Κομπότης έκανε σήμερα νωρίς το πρωί την αρχή, αφού ήταν μεταξύ των επτά που επρόκειτο να περάσουν την πόρτα του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο.

Τον ακολούθησαν δύο διαιτητές που δεν ήταν στην αρχική λίστα με τους 16 κατηγορούμενους, αλλά προφανώς είναι μεταξύ των πέντε νέων που προστέθηκαν στη λίστα μετά τις καταθέσεις των μαρτύρων. Έτσι εξηγείται η παρουσία στην Ευελπίδων και η επίσκεψη στο γραφείο του Ανδρεάδη των ρέφερι Ηλία Σπάθα (Πειραιά) και Αλέξανδρου Δημητρόπουλου (Φθιώτιδας).

Ο Γιάννης Κομπότης βρέθηκε στο 6ο κτήριο της Ευελπίδων στο γραφείο του δευτέρου ορόφου ζητώντας και παίρνοντας προθεσμία.

Είναι ο πρώτος παράγοντας ομάδας που, επισήμως, εμπλέκεται στην υπόθεση, κατηγορούμενος σύμφωνα με πληροφορίες για ηθική αυτουργία σε δωροδοκία, κατηγορία που είναι πλημμέλημα.

Ο ίδιος, πάντως, εξερχόμενος από το γραφείο του ανακριτή δήλωσε: «Δεν έχω καμία σχέση με την εγκληματική οργάνωση. Είμαι εδώ για μία δήλωση του προέδρου του Παναιτωλικού, κ.Κωστούλα, δεν υπάρχει άλλος λόγος. Ζητήσαμε προθεσμία και την υπόθεση χειρίζεται ο δικηγόρος μου».

Πλην του Κομπότη το γραφείο του ανακριτή πέρασαν ακόμη οι διαιτητές της Super League, Κάμπαξης, Αμπάρκιολης και Ιωαννίδης. Οι τρεις τους εμφανίστηκαν με κοινό δικηγόρο και ζήτησαν και πήραν προθεσμία να απολογηθούν στις 30 Απριλίου.

Στην Ευελπίδων, όμως, βρέθηκαν και οι Ηλίας Σπάθας και Αλέξανδρος Δημητρόπουλος, τα ονόματα των οποίων δεν βρίσκονταν στην αρχική λίστα με τους 16 κατηγορούμενους. Προφανώς, όμως, είναι τα δύο από τα πέντε νέα πρόσωπα τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση και διώκονται ποινικά από τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς.

Οι δύο διαιτητές έμειναν για λίγα λεπτά στο γραφείο του ανακριτή και ακολούθως έφυγαν από την Ευελπίδων.

Το ίδιο θα κάνει και η δικηγόρος, μέλος της πειθαρχικής επιτροπής της Football League, Ιωάννα Παντελοπούλου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News