default-image

Τα τυπικά για Πέτριτς και Στιλ

Αθλητισμός
Τα τυπικά για Πέτριτς και Στιλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φουλ της ανανέωσης στον Παναθηναϊκό. Ο Γιάννης Αναστασίου έδωσε την περασμένη Πέμπτη την οριστική του απάντηση, η οποία και ήταν θετική, για επέκταση της συνεργασίας του με το «τριφύλλι» έως το 2018, ενώ μέχρι εκείνο το έτος δεσμεύεται με συμβόλαιο και ο Διαμαντής Χουχούμης, ενώ απομένει να πέσουν οι… τζίφρες και η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Τα θέματα τα οποία θέλουν να τελειώσουν άμεσα οι «πράσινοι» είναι των δύο Κροατών, του Σίλντενφεντ και του Πέτριτς. Σε καλό δρόμο βρίσκεται του πρώτου, αλλά δεν μπορεί να πει κανείς με σιγουριά το τι θα συμβεί. Από την άλλη η υπόθεση του 33χρονου μεσοεπιθετικού είναι καθαρά τυπικό. Όπως φαίνεται εντός της ημέρας θα υπάρξει οριστική κατάληξη με τον πρώην ποδοσφαιριστή της Φούλαμ να ανανεώνει για έναν χρόνο, καθώς το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι.

Επιπλέον, στον Παναθηναϊκό θέλουν να επιβραβεύσουν τον Λουκ Στιλ για την πολύ καλή σεζόν που κάνει. Ο Άγγλος πορτιέρο ειδοποιήθηκε από τους ανθρώπους της ομάδας ότι θα κληθεί άμεσα να περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ για να επεκταθεί η συνεργασία τους έως το 2017 και θα του γίνει αύξηση αποδοχών, ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2016.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News