Αθλητισμός

Απαλλάχθηκε ο ΑΟΧανιά για το ματς με τα Γιάννινα

Ο ΑΟ Χανιά απαλλάχθηκε από την κατηγορία για το «ύποπτο» ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα - Με ποινή 500 ευρώ τιμωρήθηκε ο Ηρακλής.

Μια απαλλαγή και ένα πρόστιμο περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ αναφορικά με τις ομάδες της Football League. Συγκεκριμένα, απάλλαξε τον ΑΟ Χανιά για την κατηγορία περί «ύποπτου» αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ επέβαλλε πρόστιμο ύψους 500 ευρώ στον Ηρακλή για το ματς του Κυπέλλου με τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά στα σχετικά αποσπάσματα αναφέρεται: «Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.

2. Απαλλάσσει την εγκαλούμενη ομάδα ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ από την κατηγορία (Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, αγώνας με ΠΑΣ Γιάννινα στις 21/1/2015).

4. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέα την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ για τους λόγους που αναφέρθηκαν στο ιστορικό και επιβάλλει σε αυτήν χρηματική ποινή πεντακοσίων (500) ευρώ (Κύπελλο Ελλάδας, Πανιώνιος-Ηρακλής στις 4/3/2015).

Σχόλια