default-image

Χωρίς Σαρρή και Κολοβέτσιο η ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Χωρίς Σαρρή και Κολοβέτσιο η ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραϊανός Δέλλας επέστρεψε στα Σπάτα μετά την απουσία του λόγω του φιλικού της Εθνικής 2004 κόντρα στην αντίστοιχη της Κύπρου και ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή για το ματς του Σαββάτου.

Τους 20 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον Άλιμο ανακοίνωσε ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος προπόνησε κανονικά σήμερα τους ποδοσφαιριστές του στα Σπάτα.

Ο Κολοσσός δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς όλη την εβδομάδα όλοι οι ποδοσφαιριστές έπαιρναν κανονικά μέρος στο πρόγραμμα και αποφάσισε να κρατήσει εκτός τους δύο στόπερ της ομάδας, Κολοβέτσιο και Σαρρή, αλλά και τον Βασίλη Ρόβα.

Οι ποδοσφαιριστές  θα συμμετάσχουν στον εντός έδρας - κεκλεισμένων των θυρών - αγώνα με αντίπαλο τον Α.Ο Αλίμου (4/4, 15:00) την οποία αποτελούν οι : Ανέστης, Καραγκιολίδης, Ανάκογλου, Αραβίδης, Γροντής, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Ντούνης Μ, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Σβάρνας, Σοϊλέδης, Τζανετόπουλος, Κορδέρο, Φαγέ, Μπαρμπόσα, Ντακόλ, Ζόριτς, Γιόχανσον και Κρισάντους.

 ''Να είμαστε σοβαροί μέχρι το τέλος''

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος φτάνει στο τέλος της και ο Τραϊανός Δέλλας ζήτησε από τους παίκτες του να παραμείνουν σοβαροί για τη νίκη.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ είχε ζητήσει από τους παίκτες να συνεχίσουν με νίκες μέχρι το τέλος της σεζόν (και στα πλέι οφ) και αυτό τους επισήμανε και στη σημερινή προπόνηση.

«Πρέπει να είμαστε σοβαροί και στο τελευταίο παιχνίδι. Θα πρέπει να κερδίσουμε και μετά να δούμε ξεχωριστά τα πλέι οφ», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Κολοσσού

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News