Αθλητισμός

"Δεν το... κουνάει ο Στέρλινγκ"

Κάθε πιθανότητα περί αποχώρησης του Ραχίμ Στέρλινγκ το ερχόμενο καλοκαίρι από την Λίβερπουλ ξέκοψε ο Μπρένταν Ρότζερς.

Ο τεχνικός των «Ρεντς» τόνισε πως το «πάγωμα» των διαπραγματεύσεων για νέο συμβόλαιο αποτελούσε επιθυμία και των δύο πλευρών. Παράλληλα, υποστήριξε πως τόσο η φιλοδοξία του παίκτη όσο και του συλλόγου συμβαδίζουν, κάτι που σημαίνει πως θα γίνει ό,τι χρειαστεί ώστε να παραμείνει στο «Άνφιλντ».

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Επικεντρώνεται μόνο στο ποδόσφαιρο. Μόνο αυτό με απασχολεί. Είπα πως ήταν επιθυμία του παίκτη και του συλλόγου να παγώσουμε τις συνομιλίες. Η φιλοδοξία του Ραχίμ είναι να κερδίσει τρόπαια και αυτό ταιριάζει ακριβώς με αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Είμαστε ένας από τους μεγάλους συλλόγους.

Είμαι σχετικά χαλαρός με το θέμα. Είναι μέρος του αθλήματος στις μέρες μας. Ο Ραχίμ έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμη. Η Λίβερπουλ είναι μια ιδανική ομάδα για να το πετύχει. Δεν θα πάει πουθενά το καλοκαίρι.

Έχουμε αποδείξει ως σύλλογος πως δεν μας απασχολούν τα λεφτά. Αν δεν πρέπει να πουλήσουμε, δεν θα πουλήσουμε.Από την πλευρά του, ο Ραχίμ νοιάζεται μόνο για το ποδόσφαιρο. Αυτό που προσπαθεί να πει το παιδί είναι πως δεν τον ενδιαφέρουν μόνο τα χρήματα.

Όσον αφορά την συνέντευξη που έδωσε, δεν υπήρχε σχετική άδεια από τον σύλλογο. Μας εξέπληξε όλους. Αλλά είναι μικρός και ακόμη μαθαίνει πράγματα».

Σχόλια