Αθλητισμός

Απορρίφθηκε η ένσταση της Λαμίας

Η Λαμία είχε επικρατήσει στο γήπεδο της Καρδίτσας, στο πλαίσιο της 19ης  αγωνιστικής της Football League, ωστόσο οι Θεσσαλοί έκαναν ένσταση κατά του κύρους του αγώνα, με την αιτιολογία ότι κακώς χρησιμοποιήθηκε από τη Λαμία ο ποδοσφαιριστής Μουμίν, καθώς ήταν τιμωρημένος.

Πρωτόδικα η Καρδίτσα κέρδισε την ένσταση, πήρε στα χαρτιά το τρίποντο, αλλά η Λαμία έκανε έφεση, η εκδίκαση της οποίας έγινε την Τετάρτη (1/4). Την Πέμπτη (2/4) βγήκε η απόφαση της επιτροπής εφέσεων, που δικαίωσε και πάλι την Αναγέννηση. Με άλλα λόγια, η Λαμία μένει στους 43 βαθμούς και θα ελπίζει στην τελευταία αγωνιστική της Football League να μην κερδίσει η ΑΕΛ τον Ηρακλή, για να μπει αυτή στα play off. Από την άλλη η Αναγέννηση Καρδίτσας παραμένει στην 7η θέση με 29 βαθμούς.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: ''Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.

1. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ κατά της υπ΄ αριθμ. 156/19-3-2015 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της FOOTBALL LEAGUE και της ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ''.

Σχόλια