default-image

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Εθνική του 2004

Ποδόσφαιρο
Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Εθνική του 2004

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί να έχουν αποσυρθεί οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του έπους του 2004, αλλά συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν όταν βρεθούν όλοι μαζί. Αυτό αποδεικνύει και το τελικό 6-1 επί της Εθνικής  Κύπρου του 2004.

Με τα περισσότερα αστέρια του έπους της Πορτογαλίας με όλους εκείνους που το καλοκαίρι του 2004 έβγαλαν μια ολόκληρη χώρα στους δρόμους και φυσικά με τον πρωτομάστορα Ότο Ρεχάγκελ στον πάγκο η Ελλάδα έδωσε μια ακόμη... παράσταση! Επί Κυπριακού εδάφους, αντιμετώπισε την εθνική ομάδα της Κύπρου του 2004 όπου ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων παίκτες που άφησαν το στίγμα τους και στα Ελληνικά γήπεδα όπως ο Μιχάλης Κωνσταντίνου, ο Γιαννάκης Οκκάς, ο Μάριος Χριστοδούλου, ο Γιασεμάκης Γιασουμής και ο Γιώτης Εγκωμίτης!

Το ιστορικό αυτό παιχνίδι έγινε μετά από πρωτοβουλία του «αιώνιου» αρχηγού της Ελλάδας και MVP εκείνου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, Θοδωρή Ζαγοράκη! Ο «Ζαγόρ» με την ιδιότητα του Ευρωβουλευτή σήμερα μαζί με την Κύπρια Ευρωβουλευτή Ελένη Θεοχάρους αποφάσισαν να γίνει η αναμέτρηση που έχει ως στόχο την συλλογή χρημάτων για τους "Εθελοντές Γιατρούς".

Φυσικά σε τέτοια παιχνίδι του τελευταίο που μετράει είναι το αποτέλεσμα αλλά για την ιστορία η «χρυσή» Εθνική Ελλάδος πήρε την νίκη με το ευρύ 6-1! Για τους... ήρωες του Ρεχάγκελ σκόραραν δύο φορές ο Γιαννακόπουλος και από μια ο Χαριστέας, ο Καραγκούνης, ο Καφές και ο Λάκης. Το γκολ της Κύπρου πέτυχε ο Μιχάλης Κωνσταντίνου.

Στην Κύπρο δεν βρέθηκαν ο Βασίλης Τσιάρτας, ο Ντέμης Νικολαϊδης, ο Γιώργος Γεωργιάδης που είναι προπονητής στον ΠΑΟΚ, αλλά και οι δύο εν ενεργεία από εκείνη την ομάδα ο Δημήτρης Παπαδόπουλος που έχει υποχρεώσεις με τον «Δικέφαλο του Βορρά» και ο Κώστας Κατσουράνης του Ατρομήτου.

Ελλάδα: Νικοπολίδης, Σεϊταρίδης, Φύσσας, Καψής, Δέλλας, Μπασινάς, Ζαγοράκης, Γιαννακόπουλος, Χαριστέας, Καραγκούνης, Βρύζας.

Έπαιξαν και οι: Χαλκιάς, Καφές, Γκούμας, Νταμπίζας, Βενετίδης, Λάκης, Κατεργιαννάκης.

Κύπρος: Παναγιώτου, Θεοδότου, Λουκά, Οκκαρίδης, Γεωργίου, Σατσιάς, Καϊάφας, Εγκωμίτης, Οκκάς, Κωνσταντίνου, Χριστοδούλου.

Έπαιξαν και οι: Μορφής, Ηλία, Ελευθερίου, Λάμπρου, Μιχαήλ, Νεοφύτου, Αριστοκλέους, Γιασεμάκης, Κονναφής, Δασκαλάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News