default-image

Η νέα διοίκηση της ΓΕΗ

Αθλητισμός
Η νέα διοίκηση της ΓΕΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Το προηγούμενο Σάββατο 28-3-2015 πραγματοποιήθηκε η τακτική 32η Γενική Συνέλευση των μελών της Γυμναστικής Ένωσης Ηρακλείου (Γ.Ε.Η.) και στο νέο Δ.Σ. παραμένει πρόεδρος ο Ανδρέας Γιαννόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης παρουσιάστηκαν, από τα μέλη του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, τα πεπραγμένα του σωματείου κατά τα δυο έτη της θητείας του και έγινε λεπτομερής ενημέρωση για τα οικονομικά δεδομένα των ετών 2013-2015. Επίσης, προτάθηκε η ενεργοποίηση του τμήματος σκακιού, βάσει του καταστατικού, η οποία έγινε ομόφωνα δεκτή από τα μέλη της Γ.Σ. Μετά τις αρχαιρεσίες, εξελέγη και συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση ως εξής:

Πρόεδρος: Ανδρέας Γιαννόπουλος (Ιατρός Νευροχειρουργός ΠΑΓΝΗ).

Αντιπρόεδρος: Μιχάλης Φρουδάκης (Ιδιωτικός υπάλληλος).

Γενική Γραμματέας: Μαρία Βισκαδούρου (Καθηγήτρια Φ.Α.-Ιδιωτική υπάλληλος).

Ταμίας: Αντωνία Γεωργοπούλου (Συνταξιούχος ΟΑ).

Ειδικός Γραμματέας: Χαράλαμπος Στεφανάτος (Εκπαιδευτικός-Δ/ντής 2ου Δ.Σ. Βουτών).

Μέλη: Περίανδρος Επιτροπάκης (Περιφερειακός Δ/ντής Κρήτης AEGEAN AIRLINES), Ιωάννης Κρέης(Συνταξιούχος), Αντώνης Παπαδάκης (Αρχιτέκτονας-Δημοτικός υπάλληλος) και Εμμανουήλ Φραγκιαδάκης (Στρατιωτικός οδοντίατρος).

Αναπληρωματικά μέλη: Κατρινάκης Γεώργιος (Ιατρός Αιματολόγος ΠΑΓΝΗ), Λεωνίδας Γρύλλος (Γεωπόνος -Ελεύθερος επαγγελματίας), Ξυλούρη Γεωργία-Ναυσικά (Φαρμακοποιός) και Βασιλείου Ηρακλής (Δ/ντής υποκ/τος Εθνικής Τράπεζας).

Ο πρόεδρος της Γ.Ε.Η. δήλωσε: «Η Γ.Ε.Η. επιμένει να πιστεύει στην προσφορά του υγιούς αθλητισμού και γι' αυτό εξακολουθεί να προτείνει τη δική της θετική λύση: Συνεργασία οικογένειας-σχολείου-αθλητισμού για τη διαμόρφωση ανθρώπων με σωστή συμπεριφορά στη συλλογική προσπάθεια, με μόρφωση και διάθεση να αγωνιστούν για να κερδίσουν μια ευτυχισμένη ζωή. Υποχρέωσή μας να βοηθήσουμε, ο καθένας όσο μπορεί, να επιτευχθούν οι σκοποί αυτοί».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News