default-image

Συζήτηση Ερ. ΟΦΗ με Λίντο για συνεργασία ακαδημιών!

Ποδόσφαιρο
Συζήτηση Ερ. ΟΦΗ με Λίντο για συνεργασία ακαδημιών!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το μέλλον και η καλύτερη οργάνωση της ακαδημίας ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, απασχολεί το τελευταίο διάστημα τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ο οποίος έχει αναλάβει, μια σειρά απο πρωτοβουλίες.

Μια εξ' αυτών είναι και η πρόθεση συνεργασίας με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ Δημήτρη Παπαδόπουλο και την πετυχημένη ακαδημία ποδοσφαίρου που ο ίδιος διαθέτει, στις εκσυγχρονισμένες εγκαταστάσεις του Λίντο.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης και το πρώην μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Μιχ. Σερπετσιδάκης (είχε παλαιότερα την ευθύνη των ακαδημιών ποδοσφαίρου του ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ), είχαν μια συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο. Απ’ όλες τις πλευρές εκφράστηκε η διάθεση και η πρόθεση συνεργασίας, μέσα σε ένα πλαίσιο που θα αποφασιστεί προσεχώς.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννης Δανδάλης αναφερόμενος στην συνάντηση με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, ανέφερε ότι «κάναμε μια καλή συζήτηση με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, ο οποίος είναι ο κορυφαίος στο Ηράκλειο, σε επίπεδο ακαδημιών ποδοσφαίρου και γνωρίζει το αντικείμενο. Πρόθεση μας είναι να φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του, τα παιδιά από τις ακαδημίες του ΟΦΗ. Η συζήτηση μας είναι σε καλό δρόμο και έχουμε αρκετά σημεία προσέγγισης. Φαίνεται ότι είναι κάτι που επιθυμούμε και οι δυο πλευρές και θέλουμε αυτό το σχέδιο συνεργασίας που επεξεργαζόμαστε αυτή τη στιγμή να προχωρήσει όσο πιο άμεσα γίνεται».

Με τη σειρά του το πρώην μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και υπεύθυνος παλαιότερα των ακαδημιών ποδοσφαίρου του ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ, Μιχάλης Σερπετσιδάκης, ανέφερε για τη συνάντηση πως «υπάρχει ένα πλάνο πάνω στο οποίο γίνεται μια συζήτηση, για κάτι πολύ μεγάλο. Πιστεύουμε πολύ και ο δυο πλευρές σε αυτό το σχέδιο, γιατί θα ωφελήσει και τους δυο. Μπορεί να δημιουργηθεί μια ακαδημία ποδοσφαίρου που θα είναι πραγματικά πρότυπο σε όλη την Ελλάδα. Τόσο οι εγκαταστάσεις του Δημήτρη Παπαδόπουλου, όσο οι εγκαταστάσεις του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, αλλά και το υλικό και η ποιότητα της ακαδημίας, μπορούν να αποφέρουν πολύ σημαντικά αποτελέσματα τα επόμενα χρόνια».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News