default-image

Για κρυφτούλι κατηγορεί τον υφ. Αθλητισμού ο Λ. Αυγενάκης

Κρήτη
Για κρυφτούλι κατηγορεί τον υφ. Αθλητισμού ο Λ. Αυγενάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο σεβασμός στους συναδέλφους ανεξαρτήτως κόμματος, ο σεβασμός στην Κρήτη και το Ηράκλειο είναι λέξεις άγνωστες για το νέο υφυπουργό Αθλητισμού κ. Κοντονή», αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο βουλευτής της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης!

«Παρά την επιστολή που απεστάλη τη Δευτέρα το μεσημέρι σε συνεννόηση με τους παράγοντες της ηρακλειώτικης ομάδας μας, παρά τα αλλεπάλληλα τηλέφωνα στους συνεργάτες του, ποτέ δεν κλείστηκε ραντεβού, ούτε καν τόλμησε να εμφανιστεί στο τηλέφωνο και να αποσαφηνίσει τις θέσεις της κυβέρνησης και του ίδιου σχετικά με το θέμα του εθελούσιου υποβιβασμού ομάδων της Σούπερ Λίγκας», συνεχίζει ο βουλευτής.

«Το κρυφτούλι του κ. Κοντονή όλες αυτές τις ημέρες», τονίζει, «είναι προσβολή για τον Κοινοβουλευτισμό, προσβολή για τον ΟΦΗ και τους χιλιάδες οπαδούς του, που περιμένουν αμεροληψία και δικαιοσύνη έναντι άλλων ομάδων.

Το θέμα δεν είναι οπαδικό, δεν αφορά κάποιους μόνο παράγοντες του ΟΦΗ ούτε και μερικές εκατοντάδες φιλάθλους. Το θέμα έχει έντονα κοινωνικές διαστάσεις και οφείλει να μας σεβαστεί.

Το βέβαιο είναι ότι αν έχει πονηρές σκέψεις ο κ. Κοντονής, αν νομίζει ότι το "κρυφτούλι" είναι τακτική που μπορεί να ακολουθήσει για πολύ στην πορεία του ως υπουργός Αθλητισμού, να γνωρίζει ότι δε θα περάσει εύκολα τα σχέδιά του».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News