default-image

Έκπληκτος, αλλά όχι αρνητικός ο Σίλβα

Αθλητισμός
Έκπληκτος, αλλά όχι αρνητικός ο Σίλβα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκπληκτος έμεινε ο Λούκας Σίλβα όταν έμαθε τις φήμες που τον θέλουν να πηγαίνει την επόμενη χρονιά δανεικός στην Πόρτο από τη Ρεάλ.

Ισπανικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο ότι οι "μερένχες" έχουν σκοπό να δανείσουν το νεαρό Βραζιλιάνο στους «δράκους» για μία σεζόν, προκειμένου να βρίσκεται σε μία ομάδα όπου θα αγωνίζεται βασικός.

Ωστόσο, ο 22χρονος δήλωσε ότι δεν ξέρει τίποτα για κάτι τέτοιο, τονίζοντας ότι θέλει να ολοκληρώσει το συμβόλαιό του με τη «βασίλισσα».

«Έμεινα έκπληκτος όταν διάβασα ότι θα πάω δανεικός στην Πόρτο! Δεν έχω ακούσει τίποτα γι' αυτό και δεν ισχύει τίποτα. Έχω συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης κι έχω σκοπό να το εξαντλήσω », ήταν τα λόγια του Βραζιλιάνου που, στη συνέχεια, πάντως, εμφανίστηκε θετικός σε μία τέτοια προοπτική.

«Έχω αρχίσει ήδη να παίρνω τις ευκαιρίες μου και νομίζω ότι έχω τα προσόντα να μείνω στην ομάδα και να αγωνίζομαι. Πάντως, μία κίνηση δανεισμού για ένα χρόνο, προκειμένου να πάω κάπου που θα παίζω βασικός, θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή», είπε ο μέσος των «μερένχες».

Η Ρεάλ απέκτησε τον Λούκας Σίλβα τον περασμένο ανουάριο από την Κρουζέιρο, βγάζοντας από τα ταμεία της 15 εκατ. ευρώ, με τον 22χρονο να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το 2020.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News