default-image

Στο πλευρό του ΠΟΑ οι οργανωμένοι οπαδοί

Ποδόσφαιρο
Στο πλευρό του ΠΟΑ οι οργανωμένοι οπαδοί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την αμέριστη συμπαράσταση των οργανωμένων οπαδών «Los Coproscilos Club» θα έχει ο ΠΟΑ στο αυριανό μπαράζ με τον Ρούβα στο «Γεντί Κουλέ»!

Οι «Los Coproscilos» εξέδωσαν ανακοίνωση, τονίζοντας ότι είναι υποχρέωση ΟΛΩΝ των Ατσαλενιωτών να βρεθούν στο πλευρό του ΠΟΑ, καθώς η ομάδα έχει ανάγκη τη φωνή και τη στήριξη. Αναλυτικά η ανακοίνωση των οπαδών του ΠΟΑ:

«Ένα από τα ιστορικότερα αλλά και αξιολογότατα σωματεία της πόλης, ο πολυαγαπημένος μας Π.Ο.Α,  δίνει ακόμη μια εξαιρετικής σημασίας μάχη ώστε να βρεθεί πιο κοντά στο στόχο του, που δεν είναι άλλος από την άνοδό του στην Γ' Εθνική!

Το καμάρι του προαστίου μας θα βρεθεί αντιμέτωπο με την ομάδα του Ρούβα , σε ένα σημαντικότατο παιχνίδι, αγώνα μπαράζ, το οποίο θα αναδείξει τον πρωτοπόρο της Α1 ΕΠΣΗ που θα έχει και το πλεονέκτημα αφού ο ηττημένος θα αγωνιστεί στα play off.

Σε αυτή την αδιάκοπη προσπάθεια της ομάδας μας, δεν πρέπει να είναι μόνη και δεν θα είναι μόνη! Θεωρούμε ότι είναι υποχρέωση ΟΛΩΝ των Ατσαλενιωτών, αλλά και όσων συμπαθούν το εν λόγω σωματείο της πόλης του Ηρακλείου να παρευρεθούν δυναμικά, στο ουδέτερο αλλά και φιλόξενο συνάμα για εμάς «Γεντί Κουλέ», την Τετάρτη 1 Απριλίου 2015, στις θύρες 8 & 9. Ώρα έναρξης 16:30.

Ας μετακομίσει για κάποιες ώρες, σύσσωμο το Ατσαλένιο, στο γήπεδο του Ο.Φ.Η. την προσεχή Τετάρτη, ώστε να υποστηρίξει με σθένος αυτή την υπέροχη ομάδα για τον ένα και μοναδικό μας στόχο, την επάνοδο μας στα γήπεδα της Γ' Εθνικής.

Η φωνή μας και η παρουσία μας είναι η στήριξη που ο  Π.Ο.Α μας έχει ανάγκη !!!

Ας μην του τα στερήσουμε . . . .  

Δ.Σ. φίλων Π.Ο.Α.

Los Coproscilos Club»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News