Αθλητισμός

Η ΕΠΣΗ κοντά στον Εργοτέλη

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου έχει αποδείξει στο παρελθόν πως βρίσκεται πάντα κοντά και στις επαγγελματικές ομάδες του Νομού. Αυτό, έτσι, έκανε για άλλη μία φορά.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή ο Εργοτέλη δίνει στις 5.15 το απόγευμα το σημαντικότερο ίσως ματς της χρονιάς κόντρα στον Πανθρακικό και η ΕΠΣΗ, έπειτα από εισήγηση του Γιώργου Βοζικάκη, αποφάσισε ν' αλλάξουν ώρα τα παιχνίδια της Κυριακής. Όλοι οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 3 το μεσημέρι, αντί στις 17.00, ώστε ο κόσμος να μπορέσει να πάει στο γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθεια των «κιτρινόμαυρων» για τη νίκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ:

«Κατόπιν εισηγήσεως του κ. Βοζικάκη Γεώργιου, ταμία της Ενώσεως μας, όλοι οι αγώνες της Κυριακής 05/04/2015, οι προγραμματισμένοι 12.00 θα διεξαχθούν ώρα 11.00 και οι προγραμματισμένοι 17.00 θα διεξαχθούν ώρα 15.00 για να μπορούν όλα τα σωματεία  να βοηθήσουν τη προσπάθεια του ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗ  στο κρίσιμο αγώνα  του με το ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ.

Στέλνομε ένα μήνυμα ως Διοικητικό Συμβούλιο ότι «ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗ», ήμασταν και θα είμαστε παρόντες στη προσπάθεια του αυτή και παρακαλούμε όλους τους παράγοντες και τα σωματεία που είναι στη δύναμή μας να δώσουν με τη παρουσία τους τη στήριξη στον Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗ τη Κυριακή 05/04/2015 στο Παγκρήτιο Στάδιο  και ώρα 17.15 όπου αγωνίζεται  με το Πανθρακικό για τη παραμονή του στην Super League. Επειδή πιστεύουμε ότι θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμα μας αυτό, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων».

Σχόλια