default-image

Το έγγραφο του Εργοτέλη για την αναδιάρθρωση

Ποδόσφαιρο
Το έγγραφο του Εργοτέλη για την αναδιάρθρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη δημοσιότητα δόθηκε το έγγραφο με το οποίο η ΠΑΕ Εργοτέλης ζητά από τη Superleague να βάλει τέλος στην αναδιάρθρωση για φέτος και τελικά να υποβιβαστούν δύο ομάδες αντί για τέσσερις.

Οι «κιτρινόμαυροι», όπως μπορείτε να διαβάσετε, στέκονται στην επιχειρηματολογία τους στο ότι η αποχώρηση των ΟΦΗ και Νίκης Βόλου αλλοίωσαν το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά το έγγραφο αναφέρει:

«Κύριε Πρόεδρε,

Σε συνέχεια της τηλεφωνικής συνομιλίας μας και κατόπιν σχετικών συζητήσεων με προέδρους ΠΑΕ - Μελών της Super League, η ΠΑΕ EΡΓΟΤΕΛΗΣ με την παρούσα επιστολή καταθέτει προς συζήτηση στο προγραμματισμένο για την Τετάρτη 01/04/2015 Διοικητικό Συμβούλιο του Συνεταιρισμού την παρακάτω πρόταση:

Να κατατεθεί από την Super League επίσημο αίτημα προς την ΕΠΟ για την αναβολή της αναδιάρθρωσης της SuperLeague για την περίοδο 2015-16 σχετικά με τον αριθμό των ομάδων, προκειμένου στην λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου να υποβιβαστούν στην Football League 2 και όχι 4 ομάδες.

Η εν λόγω πρόταση θεωρούμε ότι υπηρετεί την δικαιοσύνη και την αξιοκρατία εντός του Συνεταιρισμού, καθώς το πρωτάθλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη έχει υποστεί σημαντική βαθμολογική κι αγωνιστική αλλοίωση στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας, λόγω των αποχωρήσεων των ΠΑΕ ΟΦΗ και Νίκη Βόλου. Είναι προφανές ότι η αποχώρηση των δύο ΠΑΕ εξελίσσεται σε παράγοντα καθοριστικής σημασίας για τη διαμόρφωση του βαθμολογικού πίνακα στις τελευταίες θέσεις και θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν στην Football League».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News