default-image

Κλήθηκε σε απολογία για χειραγώγηση η Βέροια

Αθλητισμός
Κλήθηκε σε απολογία για χειραγώγηση η Βέροια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τις αρχές Μαρτίου στα γραφεία της ΕΠΟ βρίσκονται δύο νέοι φάκελοι από την UEFA για ύποπτα παιχνίδια, με βάση τα στοιχεία που προκύπτουν από την εταιρεία «Sportradar», η οποία ασχολείται με την ανίχνευση της στοιχηματικής απάτης, στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα και με την επίσημη ενημέρωση της ΕΠΟ ένα από αυτά ήταν το Βέροια-Ατρόμητος 1-1 με τους γηπεδούχους να είναι αυτοί που κλήθηκαν από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Παναγιώτη Καρρά για να απολογηθούν και να δώσουν τις απαραίτητες διευκρινήσεις.

Μάλιστα και δυο ματς της Football League χαρακτηρίζονται ύποπτα με το σχετικό δελτίο Τύπου να αναφέρει:

"Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος:

1. Της ΠΑΕ Βέροια για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (αγώνας Super League, Βέροια-Ατρόμητος, 7/2/2015).

2. Της ΠΑΕ Φωστήρας για πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (αγώνας Football League, Αχαρναϊκός-Φωστήρας, 9/2/2015).

3. Των ΠΑΕ Εθνικός Γαζώρου και ΠΑΕ Ηρακλής για πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (αγώνας Football League, Εθνικός Γαζώρου-Ηρακλής, 1/3/2015)".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News