default-image

Μαρκαριάν :Δύσκολο να προκριθούμε, θα προσπαθήσουμε για την 3η θέση

Αθλητισμός
Μαρκαριάν :Δύσκολο να προκριθούμε, θα προσπαθήσουμε για την 3η θέση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πικραμένος από το αποτέλεσμα το οποίο δεν απέδωσε την εικόνα του αγώνα δήλωσε ο Σέρχιο Μαρκαριάν μετά το 0-0 με την Ουγγαρία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως η Εθνική έπαιξε καλά, δημιούργησε ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να φτάσει σε ένα γκολ. Ωστόσο, πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος πέρα από τη διαρκή προσπάθεια και τη βελτίωση.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Βεβαίως είναι δύσκολο να προκριθούμε, είμαστε πολύ μακριά. Σίγουρα δεν προλαβαίνουμε τη δεύτερη θέση, αλλά για την τρίτη θα προσπαθήσουμε. Έχουμε παιχνίδια μπροστά μας. Πρέπει όμως να δώσουμε λύση στα προβλήματα που είχαμε σήμερα. Την ακρίβεια τις πάσες, την ακρίβεια στις τελικές πάσες αλλά και τις ευκαιρίες που μας έκαναν στο τέλος. Το ξέρουν και τα παιδιά αυτό. Μιλήσαμε στα αποδυτήρια. Πιστεύω όμως πως ο δρόμος είναι αυτός. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος.

Είχα δει την Εθνική και στο Μουντιάλ και στα προηγούμενα παιχνίδια των προκριματικών, αλλά δεν ήξερα πώς νιώθουν και τι αισθάνονται. Έχω καλύτερη πληροφόρηση τώρα, τα ξέρω περισσότερο τα παιδιά. Έχουμε λίγο χρόνο για να είμαστε καλύτεροι τη στιγμή που ξεκινάμε τις προπονήσεις. Μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και για παραπάνω ώρα, όχι μόνο για 30 λεπτά όπως σήμερα. Δεν είναι πως δεν παίξαμε επιθετικά, δεν δημιουργήσαμε ή δεν προσπαθήσαμε. Τα κάναμε όλα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το αποτέλεσμα δεν δείχνει την προσπάθεια που κάνανε τα παιδιά στον αγώνα.

Στο μυαλό μου ήταν η νίκη και να δώσουμε χαρά στα παιδιά που τραυματίστηκαν χαρά. Για τον Μανιάτη και τον Μάνταλο, αλλά δεν μπορέσαμε. Τους στέλνω χαιρετισμούς από όλους».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News