Αθλητισμός

Γιασμίνκο Βέλιτς για όλα στη "Μικτή Ζώνη"!

Μια σπουδαία προσωπικότητα του ποδοσφαίρου φιλοξενεί η "Μικτή Ζώνη" της "ΚΡΗΤΗ TV" (Δευτέρα 30.3, ώρα 22:00)  κρατώντας αναμμένη την αγωνιστική φλόγα σε καιρούς με γεγονότα που στενοχωρούν.

Ο Γιασμίνκο Βέλιτς (Jasminko Mortimer Velic), είναι ο σπέσιαλ προσκεκλημένος, μετά και την επιτυχία της Επισκοπής επί του Απόλλωνα και εν όψει της απίστευτης ανατροπής δεδομένων για τη σωτηρία υπό την τεχνική καθοδήγηση του Βόσνιου τεχνικού.  

Ο Βέλιτς που έμεινε πάντα ως μια από τις σπουδαιότερες μονάδες του ΟΦΗ, παίζοντας επί τρεις σεζόν με τα ασπρόμαυρα, στο ελληνικό πρωτάθλημα, θα αναβιώσει και μόνο με την παρουσία του το ένδοξο παρελθόν της κρητικής ομάδας. Έχοντας εμπειρίες τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό και προπονητή στη Σούπερ Λίγκα, είναι ο καταλληλότερος να μας αναλύσει τα πάντα στο ποδοσφαιρικό μας στερέωμα.

Άλλωστε έχει διακριθεί και ως σχολιαστής μεγάλων μέσων. Μαζί του, λοιπόν για όλα. Για την εθνική ομάδα, το ελληνικό και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, την Επισκοπή, τον ΟΦΗ, τη Σούπερ Λίγκα με ισχυρές δόσεις από τις σπουδαίες ποδοσφαιρικές του χρονιές.

Σχόλια