default-image

Διεκόπη λόγω επεισοδίων ο τελικό του χάντμπολ

Σπορ
Διεκόπη λόγω επεισοδίων ο τελικό του χάντμπολ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διεκόπη οριστικά ο τελικός του χάντμπολ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ πήρε ο διαιτητής της αναμέτρησης μετά από επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς των ομάδων λόγω της καθυστερημένης εισόδου οπαδών των «κιτρινόμαυρων» στις εξέδρες.

Οριστική διακοπή στον τελικό Κυπέλλου χάντμπολ μετά από σοβαρά επεισόδια που έγιναν ανάμεσα στους οπαδούς της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Περίπου πεντακόσιοι οπαδοί της ΑΕΚ μπήκαν με καθυστέρηση 17 λεπτών στο παιχνίδι, λόγω ελέγχων που γινόταν. Με την είσοδό τους στις εξέδρες ξεκίνησε αμέσως ανταλλαγή φωτοβολίδων με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ -που βρισκόταν στην απέναντι εξέδρα- ενώ δεν άργησε να δημιουργηθεί «πολεμικό» σκηνικό με ρίψη αντικειμένων, «στυλό», πυρσούς κ.α.

Οι παίκτες της ΑΕΚ προσπάθησαν να ηρεμήσουν τους οπαδούς της ομάδας τους, όμως περίπου είκοσι λεπτά μετά την έναρξη των επεισοδίων -και ενώ η κατάσταση δεν είχε ακόμα εκτονωθεί- αποφασίστηκε, παρουσία εισαγγελέα, η οριστική διακοπή του παιχνιδιού.

Οι αρχικές σκέψεις ήταν να εκκενωθεί η εξέδρα της ΑΕΚ, όμως η αστυνομία δεν πήρε την ευθύνη, υπό τον φόβο μεγαλύτερης έντασης επεισοδίων, σε περίπτωση που οι οπαδού «συναντιόνταν» εκτός γηπέδου.

Η απόφαση αυτή, πάντως, προκάλεσε την δυσφορία των παικτών των δύο ομάδων. Οι αρχηγοί ΑΕΚ και ΠΑΟΚ παρακάλεσαν τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας να συνεχιστεί το παιχνίδι χωρίς οπαδούς, ενώ εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους για όσα έγιναν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News