default-image

Θέλει να ενισχυθεί η Μπαρτσελόνα

Ποδόσφαιρο
Θέλει να ενισχυθεί η Μπαρτσελόνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

  Η Μπαρτσελόνα διαθέτει πιθανότατα την κορυφαία επιθετική τριπλέτα του πλανήτη με τους Μέσι-Σουάρες-Νεϊμάρ όμως αυτό δεν την εμποδίζει να ψάχνει για έναν ακόμα σέντερ φορ κλάσης προκειμένου να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη γραμμή κρούσης της.

"Mεταγραφή-έκπληξη" είναι ο τίτλος στο σημερινό πρωτοσέλιδο της καταλανικής "Sport", η οποία υπογραμμίζει πως ο Λουίς Ενρίκε θέλει έναν παίκτη τύπου... Χένρικ Λάρσον για να συμπληρώσει την επίθεση ενώ αναφέρει και τους τέσσερις παίκτες που έχουν μπει στο στόχαστρο των Καταλανών.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, οι "μπλαουγκράνα" θέλουν ένα ψηλό και δυνατό 9άρι που να πατάει στην αντίπαλη περιοχή, με τον παίκτη που είναι πάνω-πάνω στη λίστα των Λουίς Ενρίκε και Μπράιντα να είναι ο Φερνάντο Γιορέντε.

Ο 30χρονος Ισπανός επιθετικός έχει ως πλεονέκτημα ότι γνωρίζει το ισπανικό πρωτάθλημα καθώς πριν μεταγραφεί στη Γιουβέντους έπαιζε για πολλά χρόνια στη Μπιλμπάο, ενώ επιπλέον έχει φιλία με πολλούς παίκτες από την ομάδα της Μπαρτσελόνα και πέρα από πολύ καλός επιθετικός είναι και εξαιρετικός αμυντικός καθώς ασκεί πίεση στα αντίπαλα μπακ.

Η συγκεκριμένη μεταγραφή μπορεί να κλείσει στα 12.000.000 ευρώ από τη στιγμή που ο Μπράιντα έχει καλή σχέση με τον γενικό διευθυντή των "μπιανκονέρι" Μπέπε Μαρότα, ωστόσο υπάρχει ένα "αγκάθι" στην όλη υπόθεση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News