default-image

Τοροσίδης: «Θα παίξουμε για όλους τους Έλληνες»

Ποδόσφαιρο
Τοροσίδης: «Θα παίξουμε για όλους τους Έλληνες»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Βασίλης Τοροσίδης υποστήριξε πως η Εθνική ομάδα θα παίξει για όλους τους Έλληνες αναζητώντας τη νίκη επί της Ουγγαρίας. Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας, είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για τους αρκετούς τραυματίες, είπε: «Είχαν την ατυχία να τραυματιστούν και να λείψουν από ένα σημαντικό ματς όπως αυτό με την Ουγγαρία. Το μήνυμα που θέλω να τους στείλω όπως και στους Έλληνες φιλάθλους, είναι ότι όσοι θα παίξουμε και γι' αυτούς, προκειμένου να έχουμε ελπίδες πρόκρισης στα τελικά του ΕURO».

Για το αν υπάρχει φαβορί στον όμιλο: «Αυτές που έχουν τους περισσότερους βαθμούς. Αυτό δεν σημαίνει κάτι. Εμείς είμαστε έμπειροι. Μπορούμε το 6 στα 6 για να πάρουμε την τρίτη θέση και να παίξουμε στα μπαράζ».

Για τη διάθεση που υπήρχε στην προετοιμασία: «Η ομάδα πάντα έχει διάθεση και οι παίκτες θέλουν να κάνουν προπόνηση. Σίγουρα, κάθε αλλαγή προπονητή, αλλάζει την ψυχολογία. Η Εθνική τουλάχιστον, πάντα είχε αυτή την διάθεση. Όλα τα παιχνίδια είχαν όρεξη και πάθος και φαινόταν με τις επιτυχίες που είχαμε, που ελπίζω να έρθουν και άλλες».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News