Αθλητισμός

Παπασταθόπουλος: "Να γυρίσουμε την κατάσταση"

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος υποστήριξε πως η Ελλάδα από αύριο κιόλας θα πρέπει να ξεκινήσει τη δική της αντεπίθεση για να βρεθεί στη Γαλλία. Ο αμυντικός της Ντόρτμουντ, είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για Μαρκαριάν: «Οι στιγμές που ζήσαμε, είναι κάτι καινούργιο για εμάς. Εμείς προετοιμαστήκαμε σε ξένο έδαφος γι' αυτό το σημαντικό παιχνίδι. Ο προπονητής ζητάει συγκεκριμένα πράγματα και γνωρίζει τη νοοτροπία μας. Είναι ευχάριστος άνθρωπος και βοηθάει στο καλό κλίμα».

Για την κακή συγκομιδή της Ελλάδας: «Υπήρχαν μικρά προβλήματα που στη συνέχεια έγιναν ένα μεγάλο πρόβλημα. Σε αυτό το σημείο οι λεπτομέρειες μετράνε πολύ. Μετά το καλό καλοκαίρι στο Μουντιάλ, είχαμε προβλήματα με τραυματισμούς και κάποια παιδιά αποχώρησαν. Με την έλευση νέου προπονητή, πήγαμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα. Δεν ήταν όμως αυτό που θέλαμε. Από σήμερα δεν πρέπει να κοιτάμε το παρελθόν και έχουμε παιχνίδια για να γυρίσουμε την κατάσταση και να τα καταφέρουμε. Πρέπει να ξεκινήσουμε από αύριο».

Για τους Στίβερς και Σάλαϊ, είπε: «Είναι καλοί ποδοσφαιριστές, αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν. Αύριο πιστεύω ότι θα βγάλουμε έναν πολύ καλό εαυτό στο γήπεδο».

Για το τι έλειψε από την Ελλάδα μέχρι στιγμής: «Πολλά δεν πήγαν καλά για μας. Εγώ θα σταθώ στο ότι η ομάδα πρέπει να έχει όρεξη και να είναι πεινασμένη. Δεν το είχαμε αυτό μέχρι τώρα και αυτό το ματς είναι τελικός. Πρέπει να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο με όρεξη και να δείξουμε ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα».

Για το ότι η Ελλάδα όταν παίζει με την πλάτη στον τοίχο αποδίδει καλά, είπε: «Υπάρχει αυτό και το έχουμε δει στην Ελλάδα να γίνεται. Και δε μιλάω μόνο για το ποδόσφαιρο. Αυτή η ομάδα έχει αποδείξει ότι όσοι ήρθαν και όσοι έχουν φύγει, έχουν δώσει το 100%. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε αυτό που έκαναν και τα άλλα παιδιά, παίζοντας σε μεγάλες διοργανώσεις».

Σχόλια