Αθλητισμός

Βέλιτς: «Όλοι μας είχαν ξεγραμμένους...»

Η Επισκοπή έχει ήδη στο μυαλό της τα πλέι άουτ, αλλά πριν από αυτή τη σειρά των αγώνων υπάρχουν και οι δύο τελευταίες αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα του Νότιου Ομίλου.

Την Κυριακή (29/3) η ομάδα του Γιάσμινκο Βέλιτς θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα, σε μια δύσκολη αποστολή για τους παίκτες του, ωστόσο ο Βόσνιος προπονητής θεωρεί το ματς με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» ως μια καλή ευκαιρία για να βελτιώσουν περισσότερο την απόδοσή τους οι ποδοσφαιριστές του και να παίξουν απελευθερωμένα.

«Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα κορυφής, μια ομάδα που έχει διαφορετικούς στόχους από μας, τη στιγμή που έχουμε κάνει ως σύνολο μια μεγάλη προσπάθεια –και οι ποδοσφαιριστές μου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια- για να φτάσουμε σ’ αυτό το σημείο. Και υπενθυμίζω ότι όλοι μας είχαν ξεγραμμένους πριν από ενάμισι μήνα. Από κει και πέρα, μαζί με το παιχνίδι για μας ξεκινάει από τώρα η σειρά των πλέι άουτ, αρχής γενομένης με τον αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα. Είναι ευκαιρία για μας να βελτιωθούμε κι άλλο. Να επεκτείνουμε το όριά μας και θα κοιτάξουμε στον αγώνα να παίξουμε απελευθερωμένοι ως ένα βαθμό», δήλωσε ο Βέλιτς στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Σχόλια