default-image

Με όπλο τον κόσμο του ο ΟΦΗ υποδέχεται το Ψυχικό

Μπάσκετ
Με όπλο τον κόσμο του ο ΟΦΗ υποδέχεται το Ψυχικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με όπλο τον κόσμο του, ο ΟΦΗ θα επιδιώξει σήμερα (17:00) να πάρει άλλη μια σπουδαία νίκη στην έδρα του απέναντι στο Ψυχικό, προκειμένου να κάνει καθοριστικό βήμα για την παραμονή του πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε της Α2.

Το Ψυχικό φιγουράρει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα παρέα με το Λαύριο και τη Δόξα Λευκάδας και κάθε άλλο παρά εύκολος αντίπαλος θα είναι, αλλά ο ΟΦΗ έχει αποδείξει ότι είναι... σκληρό καρύδι. Ειδικά εφόσον έχει τη βοήθεια του κόσμου του, κάτι που επισήμανε και ο Νίκος Μποχωρίδης με δηλώσεις του για το σημερινό ματς.

«Εύχομαι να έχουμε τον κόσμο της ομάδας κοντά μας σε αυτό το παιχνίδι, γιατί στο γήπεδό μας, όταν υπάρχει κόσμος, η ατμόσφαιρα είναι πραγματικά συγκλονιστική. Παίζουμε με μια δυνατή ομάδα και έχουμε ισχυρό κίνητρο απέναντί της. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι και να έρθουμε ακόμα πιο κοντά στο στόχο που έχουμε θέσει. Χρειαζόμαστε δύο νίκες ακόμη, ώστε να μην εξαρτιόμαστε από άλλα αποτελέσματα», επισήμανε ο γκαρντ της κρητικής ομάδας, ο οποίος θεωρεί ότι «η ομάδα που θα ελέγξει το ρυθμό θα έχει τον πρώτο λόγο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κόψουμε τους αιφνιδιασμούς του αντιπάλου και να επιβάλουμε το δικό μας ρυθμό στο παιχνίδι».

Διαιτητές θα είναι οι κ. Ταρενίδης Στ., Συμεωνίδης και Λόρτος, ενώ κομισάριος ορίστηκε ο κ. Μαχαιριανάκης.

Την 21η αγωνιστική συμπληρώνουν τα παιχνίδια Ερμής Λαγκαδά-Λιβαδειά, Αετός-Δόξα Λευκάδας, Φίλιππος Βέρ.-Λαύριο, Καβάλα-Ηρακλής και Εθνικός-Αρκαδικός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News