Αθλητισμός

Δυναμική αντίδραση της ΕΠΣΗ για τις δηλώσεις Κοντονή

Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις Κοντονή περί οικειοθελών υποβιβασμών, με τις οποίες ουσιαστικά «φωτογράφισε» τον ΟΦΗ, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου πήρε θέση και τάσσεται στο πλευρό του ηρακλειώτικου συλλόγου, αλλά και των υπόλοιπων ομάδων του Νομού, που ενδεχομένως βλάπτονται.

Η ΕΠΣΗ εξέδωσε ανακοίνωση και τονίζει πως όλοι οι φορείς του τόπου πρέπει να συσπειρώσουν τις δυνάμεις τους, ώστε να μη μείνουν απαθείς στις κινήσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά τις δηλώσεις Κοντονή η ΕΠΣ Ηρακλείου και μαζί μας όλοι οι φορείς του νομού αλλά και της Κρήτης ολόκληρης (πολιτικοί, περιφερειακοί και δημοτικοί παράγοντες, επιχειρηματίες, φίλαθλοι και ολόκληρη η Κρητική κοινωνία) δεν θα μείνουμε απαθείς σε όποιες φωτογραφικές αποφάσεις και νομοθετήματα της Πολιτείας που πιθανόν θα βλάπτουν τις ομάδες του Ηρακλείου και της Κρήτης γενικότερα.

Η νέα κυβέρνηση ελπίζουμε ότι θα πράξει με γνώμονα το δίκαιο και το σωστό. Οι αθλητικές κοινωνίες (ομάδες - σύλλογοι) δεν πρέπει να πληρώσουν και δεν θα πληρώσουν τα λάθη προσώπων Πολιτείας - Ομοσπονδίας και Λίγκας.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου».

Σχόλια